Поддържането на добра визия днес съвсем не е това, на

...
Поддържането на добра визия днес съвсем не е това, на
Коментари Харесай

7-те тайни на модерната визия

Поддържането на добра визия през днешния ден напълно не е това, на което мнозина са привикнали. Трябва да изглеждате по този начин, като че ли сте без грим, само че в това време да сте свежи и красиви. И да - хубостта изисква инвестиция на пари и воля. Не можете да бъдете мързеливи и добре поддържани по едно и също време.

1. Минимален грим

Дори червилото не е належащо при дневния грим. Достатъчно е да нанесете еликсир за устни, емайл с натурален колорит.

Само тези, които имат проблеми, би трябвало да гримират лицето си през днешния ден. Например, невидими мигли или вежди. И даже тогава не е належащо, в случай че не пречи на положителната визия.

Най-добре е да употребявате декор дьо загар единствено за специфични случаи.
 8 фешън мита: Разбиване на стандартите през 2021 година 8 фешън мита: Разбиване на стандартите през 2021 година
Модните легенди са постоянно срещано нещо, тъй като на всички места, където има правила, се появяват легенди. Ако желаете да изглеждате стилно, да съз...

2. Постоянна грижа за свежестта на лицето

Именно върху това би трябвало да хвърлите всичките си сили и пари, а не върху декоративна козметика или маникюр. Добри кремове, пилинги, киселини, маски: правете всичко, което ви оказва помощ да изглеждате свежи.

3. Естествен маникюр

Ерата на акрилните и гел-удължени нокти е отминала. Стилът „ натурален “ анулира всичко. Ноктите, както и лицето, би трябвало да са естествени и натурални и добре поддържани.

Важен миг: гримът и маникюрът могат да бъдат в доста ярки необикновени цветове, с искри - в случай че се изразявате по този начин. Това също е съвременно и е уместно за имиджа на креативните персони.
 Защо дънките имат пети джоб – отговорът ще ви изненада Защо дънките имат пети джоб – отговорът ще ви изненада
Дънките са непреходна класика в модата. И макар че през годините стилните трендове се менят, един признак на този тип панта...

4. Перфектна коса

Без тонове лак, размер, без минимален симптом на подстрижка или прорасли корени.

Каква изгода от дългата коса, в случай че наподобява непоносимо. И в случай че смятате, че това не е обвързвано с вас, значи доста грешите. Не можете сами да го видите в огледалото. Но то е ясно очевидно за всички в близост на ярка слънчева светлина. Следователно, цялата коса би трябвало да се подстригва най-малко на всеки шест месеца, а корените би трябвало да се оцветяват на всеки 3 седмици.

5. Нормален 8-часов сън

Сериозно, главната рецепта за добър външен тип е да сте сънливи. Всички тези тъмни кръгове под очите и изтощен, отпаднал взор идват от неприятния и къс сън.
 Най-добрите мъжки всекидневни къси панталони, които да носите това лято Най-добрите мъжки всекидневни къси панталони, които да носите това лято
През лятото едно от най-любимите ни неща е промяната на дрешника и носенето на по-свободни и леки облекла, с които да се усещаме комфорт...

6. Без захар

Ако надхвърлите размер 50 на облеклата, незабавно се появяват големи проблеми с намирането му. След 40 години множеството дами наддават доста бързо.

7. Фитнес

Ако не ви се получава да ходите на фитнес всеки ден, просто ходете.

Това е бичът на нашето общество: висококалорична храна и малко придвижване. Следователно, 6 хиляди стъпки са дневният най-малко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР