Поддържа Gigabit Ethernet и най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандартДвубандовият

...
Поддържа Gigabit Ethernet и най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандартДвубандовият
Коментари Харесай

Tenda AC10U – премиум рутер на пазара у нас

Поддържа Gigabit Ethernet и най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандарт

Двубандовият рутер Tenda AC10U употребява мощен 1-гигахерцов процесор и 128MB DDR3 памет

Производителят на мрежово съоръжение Tenda Technology разгласи местна наличност на своя премиум WL рутер AC10U за българския пазар. Устройството ще се предлага на цена от към 90 лева с Данък добавена стойност с 24-месечна гаранция от формалния дистрибутор Most Computers.

Моделът разполага с 5 врата – 3xGE LAN, 1xGE WAN и 1xUSB, както и с 4x5dBi външни Omni антени. Осигурена е съгласуемост с най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандарт. Работните честоти са 5GHz и 2,4GHz със скорост надлежно от 867Mbps и 300Mbps.

Двубандовият рутер Tenda AC10U употребява мощен 1-гигахерцов процесор и 128MB DDR3 памет, които подсигуряват мощен и непрекъснат Wi-Fi сигнал и оптимална енергоефективност. Функционалният USB интерфейс поддържа шерване на мултимедийно наличие и разширения за принтер, до момента в който PPPoE протоколът разрешава мигриране на потребителските данни от истинския рутер.

Премиум рутерът Tenda AC10U обезпечава мощен и непрекъснат Wi-Fi сигнал

Допълнителни функционалности от изгода за потребителите са MU-MIMO, Beamforming+ и APP Management. Благодарение на технологията MU-MIMO, AC10U може да комуникира с голям брой безжични Wi-Fi устройства като усъвършенства скоростта и покритието. Пространственото пречистване, или Beamforming+, дава отговор за преноса на сигнал в избрана посока и отстрани близките разстройства.

Приложението Tenda WiFi пък дава опция за онлайн ъпгрейд и отдалечено ръководство на мрежата и обвързваните устройства, както и информация за потреблението в действително време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР