Подбуден от страстта си да рисува и любимият си спорт

...
Подбуден от страстта си да рисува и любимият си спорт
Коментари Харесай

В Банско се проведе турнир по тенис на маса в клуб Джангал

Подбуден от пристрастеността си да рисува и обичаният си спорт - тенис на маса, роденият в Банско Николай Бизев, с още няколко свои съидейници, изрисува скучните стени на тенис клуб ''Джангал'' и като свършек на това красиво дело провежда другарски шампионат, в който присъединяване взеха повече от двадесет тенисисти от страната и района.

Привлечена беше и задграничната общественост в града ни, с готовност за съдействие и нови другарства. Специални благодарности бяха изказани на Община Банско за поддръжката към този спорт. В рамките на два дни за всички искащи да се учат на тенис, се даде гратис професионален инструктор. Бизев показа, че драконът на стената към този момент носи името Джангал и става знак на спортния клуб.



Почетни посетители на събитието бяха Георги Икономов и Асен Кирицов, които не останаха безучастни, а с играта си способстваха за по-голямо въодушевление в залата още при загрявката. Икономов поздрави уредниците, като им пожела шампионатът да остане традиция и за в бъдеще.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР