Подавам оставка, но като член на ГЕРБ и по-точно на

...
Подавам оставка, но като член на ГЕРБ и по-точно на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив Здравко Димитров: Подавам оставка, но като член на ГЕРБ

Подавам оставка, само че като член на ГЕРБ и по-точно на пловдивската организация на Иван Тотев. Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете. Той е водач на тази партия. Партия, в която и аз съм взел участие за основаването ѝ. Постигнали сме доста неща дружно. Мисля, че това е за положително, по този начин е решил - да напусна партията, да спадне напрежението, това е негово право. Това сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„ Но съм определен от всички пловдивчани и съм кмет на всички. Има доста планове, които са стартирани и би трябвало да бъдат приключени. Ще се изтълкува като изменничество, в случай че си подам оставката като кмет. През тези два дни ми се обадиха повече хора, в сравнение с като станах кмет. Това е индикатор, че работим добре и в вярната посока ", добави той.

Изказването идва откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани кмета на Пловдив да си тръгне от поста поради забавения градеж на стадион Христо Ботев.

„ Още от началото беше ясно, че тези пари няма да стигнат за тези игрища. Трябва да има игрища и би трябвало да се довършат, само че
Абитуриентски мъжки костюми
обстановката е такава - община Пловдив не може да издържи финансово да бъдат приключени и двата стадиона. Няма по какъв начин, ще потопим общината. Ще имам среща с почитателите. Ще забележим кой до каква степен и по какъв начин ще бъде приключен ", сподели още кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg