Подавам оставка, но като член на ГЕРБ. И по-точно като

...
Подавам оставка, но като член на ГЕРБ. И по-точно като
Коментари Харесай

Здравко Димитров подава оставка, но като член на ГЕРБ - Политика

" Подавам оставка, само че като член на ГЕРБ. И по-точно като член на организацията на Иван Тотев, на пловдивската организация(...) Но съм определен от всички пловдивчани да съм кмет на всички пловдивчани. Има доста планове, които са стартирани и които би трябвало да бъдат приключени. Нямам право. Това ще се изтълкува като изменничество. "  

Това съобщи градоначалникът на Пловдив Здравко Димитров на брифинг тази заран. Той е безапелационен, че няма да подаде оставка като кмет. Такава няма да подаде и зам.-кметът Пламен Райчев.

В събота изненадващо партийният водач Бойко Борисов изиска оставката му с думите: ". " По-късно кметът на града му отговори задочно с позиция, публикувана в обществените мрежи, в която съобщи: " ".

Кметът добави, че в момента в Пловдив се извършват планове за 500 млн лева, част от които изоставени от предходния кмет. В края на предходната седмица е станало ясно, че градът ще би трябвало да заплати 17 млн. лева санкция за социална поръчка за пречиствателната станция на града, извършена от предшественика му.

Димитров отхвърли да приказва срещу Борисов, само че посочи, че е защитавал интереса на града при проблема с Пловдивския панаир. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР