Подавам оставка като председател на групата съветници в СОС. Председателят

...
Подавам оставка като председател на групата съветници в СОС. Председателят
Коментари Харесай

Паргов предаде поста си на Иван Таков и даде оставка от СОС

Подавам оставка като ръководител на групата съветници в СОС. Председателят на Градския съвет би трябвало да има инструментите за правене на политика. Това значи, че той би трябвало да има още един детайл и той е обвързван с локалната политика, локалната власт и Столична община. За да има опция да прави политика и да бъде свободен в своите дейности. Това съобщи досегашният ръководител на Българска социалистическа партия – София и на групата съветници на „ Българска социалистическа партия за България “ в СОС Калоян Паргов, осведомят от пресцентъра на Градския съвет.

Той съобщи алегорично ключа от Градската организация на новоизбрания ръководител Иван Таков.

Паргов напомни, че с Таков са работили дълги години един до друг и в партията, и в общината. „ Искам да му пожелая от сърце триумф, кураж, здрави нерви в това, което му следва до края на мандата през 2024 година. Убеден съм, че той има нужните качества, че има нужните пълномощия и ще се оправи с тази голяма отговорност, защото е минал през всички равнища на партийната подчиненост от най-ниското до най-високото, на което беше определен в снощната конференция “, уточни той и добави, че знае, че този стол е доста парещ, защото е седял на него 9 години.

Калоян Паргов показа, че починалият му татко му е завещал едно предписание " Пазете правилата! " и добави " Пазете тима! ".

„ Показахме и се надявам в действителност цялата партия да ни чуе, че обединяването в името на правила и дела е допустимо “, съобщи Иван Таков и посочи, че приема гласовете на делегатите като огромна отговорност.

Той сподели, че е наясно, че този пост изисква доста качества, които към този момент има и е убеден, че ще се оправи.

„ През последните две години съм заместник-председател по партийната активност на Градския съвет, познавам доста добре градската организация и съм наясно с работата, която би трябвало да се свърши, с цел да стане организацията по-ефективна, защото следващата година ни предстоят локални избори. Това ще бъде най-голямото тестване в последните години за Градската организация “, безапелационен бе Иван Таков.

Днес, в 18.00 часа, ще се организира съвещание на общинските съветници, на което ще бъде определен нов ръководител на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР