Подаръците са нещо изключително приятно. Кой не обича да ги

...
Подаръците са нещо изключително приятно. Кой не обича да ги
Коментари Харесай

Какъв подарък иска да получи всяка от зодиите за 8 март

Подаръците са нещо извънредно прелестно. Кой не обича да ги получава? Всеки се надява да получи тъкмо това, което си е поискал.
Понякога обаче не съумяваме да изненадаме уместно човек. Това се дължи, най-много, на разминаванията в желанията посред ни.
Ако ли обаче желаете да зарадвате обичана дама за идния женски празник, ръководете се по нейната зодия. Това доста ще ви подскаже и ще ви води право към онази изненада, която е способна да разтупти сърцето от неспокойствие.
Ето ги и подаръците, за които всяка зодия тайничко се надява:
Овен
Жените Овни не са чак толкоз претенциозни става ли въпрос за дарове. Те са склонни да оценят и дребното старания, които сте вложили, стига да сте го създали със сърце и предпочитание. За тях е по-важно да усетят усърдие. Не са ценители на скъпите дарове, само че пък и няма да откажат подобен.
Ако желаете да ги зарадвате по отговарящ метод, подарете им странствуване и доста обич!
Телец
Суетни до безсрамие, дамите Телци непрекъснато могат да се оглеждат в огледалото, без това ни минимум да ги тревожи. Те постоянно са в очакване на нещо, обвързвано с външния им тип. Не правете грешката да им подарявате предмет за дома, тъй като най-вероятно ще ги разочаровате.
Близнаци
Представителките на тази зодия са повече от капризни. Дори те самите не са сигурни какво тъкмо желаят да получат. Постоянно си сменят мнението и това нормално съумява да обърка техния сътрудник. Заложете на нещо нетипично и рядко срещано, в случай че имате планове да породите сълзи от благополучие в техните очи.

Рак
Раците обичат подаръците до лудост. Те постоянно желаят още и още. Можете да опаковате няколко предмета в обособени кутии и това сигурно ще ги зарадва повече, в сравнение с, в случай че ги поставите в една обща.
Лъв
Лъвовете са също върли последователи на изненадите, въпреки да не си го признават. Те обаче ще се зарадват и на нещо, обвързвано с дома. Съвсем умерено можете да им поднесете тигани и тави и ще ги накарате да се усещат същински щастливи. Веднага биха им намерили приложение.
 Какъв подарък желае да получи всяка от зодиите за 8 март (Част 2) Какъв подарък желае да получи всяка от зодиите за 8 март (Част 2)
Искате ли да зарадвате своята обичана дама, майка, другарка или колежка? 8 март е превъзходен мотив да сътворите за тях съвършената изненад...

Дева
Девите са също толкоз суетни, колкото и Телците. Те обичат постоянно да показват класа и жанр, по тази причина на тях най-точно им пасват скъпите аромати или дизайнерски бижута. Обичат да се открояват измежду останалите.
Везни
Везните не са огромни почитатели на подаръците, колкото и необичайно да звучи. Ако имате скъпа на сърцето си жена Везни, евентуално ще изпитате усложнение, избирайки изненада. Никога не споделят от какво имат потребност и това може само да ви обърка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР