Подаръците са много отговорно занимание и трябва да ги приемате

...
Подаръците са много отговорно занимание и трябва да ги приемате
Коментари Харесай

Чехлите и чорапите изглеждат безобиден подарък за Коледа, но могат да причинят много беди и раздяла

Подаръците са доста отговорно занятие и би трябвало да ги приемате съществено, защото има доста признаци, които не разрешават даването на този или оня предмет. В този случай е невероятно да визиите чехли и чорапи като подарък, основани на известните вярвания.

Дълго време подаръците се одобряваха доста съществено, всички знаеха какво да дават и какво да не дават. Чорапите, както и пантофите, са неща, които не могат да бъдат надарени, наподобява, какво може да бъде рисково при такива безвредни дарове, споделиха специалисти.

Знаци за дарове като чорапи

Хората споделяха, че даването на неща, които би трябвало да се носят на краката, са предвестници на дълго пътешестване. В този случай можете да помислите за чорапи от тази категория. Но има и други признаци

Ако на представителя на мощния пол беше подарен подарък за новогодишните празници под формата на чорапи, то това му дава обещание експедитивност за идната година. Той ще прекара идната година в напрежение, без да откри място за себе си, като се тормози да не в точния момент някъде.

Не се предлага на женените мъже да подаряват чорапи, защото той постоянно ще пътува на дълги дистанции и в даден миг просто ще се отдалечи от домашното си гнездо. Особено не се предлага да подарявате чорапи на предопределените си, с цел да не обезсърчавате любовника си със личните си ръце.

Майка не би трябвало да дава чорапи на сина си, защото това ще го върне в дома на татко му, което ще повлияе на фамилния му живот, без значение дали той към момента се е развил или не. Така майката със личните си ръце ще унищожи фамилното благополучие на сина си.

Подарък под формата на чорапи би трябвало да се дава единствено когато се чака, т.е. е дълго чакан. Например, баба или майка, завързани с обич чорапи на околните си, които с неспокойствие чакат подобeн подарък. Тези чорапи няма да ви стоплят единствено през зимата

Защо не би трябвало да давате чехли

Поради практичността на актуалното общество, заветите, дадени ни от нашите предшественици, са изцяло изгубени. За тържества към този момент е признато да се дават даже ежедневни неща, измежду които има и чехли. Ако нашите предшественици получиха подобен подарък, реакцията им би била внимателна. В последна сметка има пояснение на такива дарове

Подарък като пантофи, подарен на непосредствен другар, може да провокира свада и дълготраен спор сред хората.
Чехлите са свързани с раздялата. Такъв подарък може да докара до разлъка или загуба на човек вечно.
Ако човек на драго сърце приема подобен подарък като чехли, то той се осъжда на сложни връзки в дома си сред родственици.
Чехлите под формата на подарък могат елементарно да повлияят отрицателно на връзките на съпрузите и даже да скъсат връзката.

Експертите споделят, че чехлите и чорапите могат да бъдат добър подарък, в случай че, взимайки го, хората вложат добър разсъдък и участва позитивна сила. Давайки подобен подарък, коства си да се отдалечите от мрачните нюанси и да изберете празнични и ярки модели. Ако подаръкът е предопределен за религиозен човек, тогава си коства да помислите още веднъж дали да го дадете, с цел да не развалите връзките с другар.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР