Подаръци ще има за всички от сърце… Президентът кичи елхаГостува

...
Подаръци ще има за всички от сърце… Президентът кичи елхаГостува
Коментари Харесай

„Стършел“ гостува на ДЕБАТИ: Сурвакари при Борисов

Подаръци ще има за всички от сърце… Президентът кичи елхаГостува неделно на ДЕБАТИ.БГ
Румен Радев се зае самичък да кичи елхата в президентството.  Домакинът му занесе кашон с гирлянди, звезди и други декорации, само че той му сподели, че е просрочен и че към този момент е закичил елхата. “Но с какво? ” – попита домакинът. “Как с какво, със служебни кабинети, отвърна Радев, те са ми най-хубавата декорация ”.


Симеон ще чества в Кремъл 
Бившият  цар и министър председател реши да пооправи българо-руските връзки и попита патриарх Кирил може ли да бъде поканен за коледната работа в Москва. “Разбира се, отвърна му той, само че единствено в случай че вземете и посланичката ни Митрофанова ”. “Защо, попита Симеон ” и  архиереят му отвърна, че е видял да я приема във Врана и очевидно не може без нея.


Сурвакари при Борисов
Управата на ГЕРБ избра представителна група да посети Банкя и да сурвака Борисов в състав: Десислава Атанасова, Даниел Митов и Тома Биков. Уточнено бе и какви дарове да му изискат. Деси сподели, че е удовлетворена от вицепремиерски пост, Дани – на външен министър, а Томи рече, че не е службогонец и не желае постове. “Не може без подарък ”, отвърнаха му и той се съгласи на нещо дребно, да вземем за пример кюлче.


Нинова със специфична питка
Нинова сподели на мъжа си, че на Бъдни вечер ще го изненада със специфична питка. В нея ще тури сода за бухване, кисело мляко, сусам за усет, бадемчета за хубост и ще я намаже с масло. “Но какво ѝ е специфичното, учуди се той, всякога я правиш по този начин? ”. “Изненадата ми, отвърна тя – е, че ще я загърна не с ленена забрадка, а с хартиена бюлетина “.


Гълъб  храни гълъби
Премиерът Гълъб Донев прати секретарката да му купи жито и с него взе да храни гълъбите на парапета на кабинета. Това му въодушевление не остана неусетно от чиновниците и го попитаха за какво си губи времето. “Така се укротявам, отвърна им той, гълъбите въплъщават фантазията ми за народ – в случай че ги оставя без храна, не стачкуват, а си отлитат най-политкоректно “.

дежурен сурвакар
Наско Мандаджиев 
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР