Подалият оставка шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров вдигнал много високо

...
Подалият оставка шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров вдигнал много високо
Коментари Харесай

Цацаров вдигнал кръвно 155 и ускорил пулса заради Кирил Петков

Подалият оставка началник на КПКОНПИ Сотир Цацаров вдигнал доста високо кръвно, когато научил, че достъпът му да класифицирана информация е лишен. Свалил го в дома на собствен другар от Пещера. Това стана ясно по време на съвещание на Софийския градски съд по делото на някогашния основен прокурор против Кирил Петков, написа в. " Телеграф ". 

Цацаров заведе гражданско дело против някогашния министър председател Кирил Петков, който на 14 януари предходната година разгласи в ефирен ефир, че достъпът на ръководителя на КПКОНПИ до класифицирана информация на бил лишен. Месец по-късно допускът на Сотир Цацаров бе върнат от Държавната комисия по сигурност и информация (ДКСИ).



Кирил Петков и Асен Василев

Днес в съда показания даде приятелят на Цацаров от Пещера – Костадин Семерджиев. Пред магистратите Семерджиев изясни, че е непосредствен с някогашния началник на КПКОНПИ от години и когато чул изказването на Петков по малкия екран, незабавно направил опит да се свърже с него. Цацаров обаче не дал отговор. Свързал се с приятеля си час по-късно и не звучал по никакъв начин добре.

По думите на очевидеца, някогашният основен прокурор бил вдигнал кръвно 155 горна граница и той го поканил да му гостува в дома му в Пещера за уикенда. Цацаров дошъл в дома на Семерджиев с високо кръвно и интензивен пулс, лицето и очите му също били мощно зачервени. Семерджиев измерил кръвното на Цацаров и отчел високата горна граница. На идващия ден Цацаров също бил с доста високо кръвно налягане.

Следващото съвещание на съда по делото на Цацаров против Петков ще се състои на 22 март и ще се гледа при закрити порти поради класифицирана информация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР