. Подали сме сигнал за предполагаеми нарушения и на двама

...
. Подали сме сигнал за предполагаеми нарушения и на двама
Коментари Харесай

Корупция, злоупотреби, далавери. БСП представи списък с нарушения от страна на служебните кабинети на Румен Радев. 

.
Подали сме сигнал за хипотетични нарушавания и на двама регионални шефове по това време- на София и Хасково, посочи Корнелия Нинова



Българска социалистическа партия показа лист с хипотетични нарушавания и сигнали за корупция от страна на служебните кабинети на президента Румен Радев.,предава Бгнес

„ За нас битката с корупцията е безспорен приоритет, без значение кой ръководи и за коя институция се отнася. Внасяли сме голям брой сигнали по време на ръководството на Борисов за корупция, внасяли сме сигнали и по време на държавното управление на Петков, в което участвахме.


По същия метод отговорно, институционално, поредно и без боязън сме алармирали за нарушавания от служебните кабинети на президента Румен Радев ", разгласи водачът на партията Корнелия Нинова по време на брифинг на партията.

" Кой има право да отдели кърмаче от майчината кърма? Невинни сме ". Красимира Трифонова рони крокодилски сълзи в съда
Първата тъжба, която са внесли от левицата, е от декември 2022 година, а последната - от януари тази година. Сезирани са Софийската градска прокуратура, Софийска апелативна прокуратура, някогашният основен прокурор Иван Гешев (по време на мандата му) и сегашният му правоприемник Борислав Сарафов. Подаден е сигнал и до Инспектората към Висш съдебен съвет за това, че по техни сигнали Прокуратурата не е реагирала в открития период.

Според Българска социалистическа партия по времето на кабинетите на президента е имало злоупотреби с публични поръчки и далавери с парцели.


„ Те ще получат всеки миг по една директория, в която участват сигналите, наши тъжби и въпросите по всички тематики, за които считаме, че има корупционни практики.

Сигнализирали сме за подозрения за корупция в четири министерства на служебните кабинети на президента - на правораздаването, на електронното ръководство, на труда и обществената политика и на стопанската система и промишлеността. Подали сме сигнал за хипотетични нарушавания и на двама регионални шефове по това време- на София и Хасково ”, посочи Нинова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР