Подали сме Бойко Борисов като специфично име свързано с Мата

...
Подали сме Бойко Борисов като специфично име свързано с Мата
Коментари Харесай

Борисов попаднал в Списъка „Петков“ заради твърденията на Черепа

„ Подали сме Бойко Борисов като характерно име обвързвано с Мата Хари и Горанов, поради думите на Васил Божков “. Това съобщи пред Нова ТВ министър председателят Кирил Петков.

Цветан Василев пък не е в листата, тъй като за него към този момент имало следствия.

„ Знаете ли, това което за мене е изненадващо е, че ние тези имена доста добре ги знаем като общество. В смисъл – кой от нас не е гледал „ Осемте джуджета “ и Петьо Еврото. Кой не е видял пачките и кюлчета, пък след това някой ги снима пък този някой била Мата Хари, пък тази Мата Хари нямало да бъде разпитана. Защо не е разпитана, коя е тази жена, носила ли е кюлчета или те са си били там. Сериозни имена като Таки, Маджо, всички ги приказват, обаче никой не смее да повдигне въпрос “, обоснова се Петков.

Като изрично съобщи: „ Не е работа на мен като министър-председател да му демонстрирам (на Гешев) 19-е индивида, които всички ги знаеме. Той е трябвало да работи по тях от самото начало “.

Петков не спести и потретване на смешката, че дал единствено 19 имена на Гешев, който бил 20-ия, за който било цялостно с информация в Google, че прави закононарушения.

Като максимален собствен триумф за 60 дни ръководство, Петков уточни по какъв начин е менажирал и управлявал коронавирус вълната.

„ Изградихме нов модел на ръководство, тъй че да няма затваряне. Но имаше доста работа това да се случи. И по този начин се случи, че коронавирус вълната мина. Имаше проблеми в 1-2 лечебни заведения, само че като цяло системата проработи доста добре “, похвали се Петков на фона на над 4600 умряли от ковид българи, откогато той е министър председател 2 месеца.

Той още веднъж се оплака, че е подложен на рецензии от заран до вечер, другояче се радвал, че има доста критици. Грешки допускали, само че „ никой не се е родил теоретичен “. Отделно вътрешното му възприятие било, че като коалиция вършат каквото би трябвало.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР