Подал съм жалба срещу Виталий Вухряков, имам средна телесна повреда,

...
Подал съм жалба срещу Виталий Вухряков, имам средна телесна повреда,
Коментари Харесай

Гард твърди, че е пребит от управителя на охранителна фирма AB Solution Security в Поморие

Подал съм тъжба против Виталий Вухряков, имам междинна телесна щета, твърди Томи Желязков

23-годишният Томи Желязков от Ахелой е подал тъжба против шефа на поморийския клон на охранителна компания AB Solution Security Виталий Бухряков за нанасяне на междинна телесна щета.

Томи сега е в отделението по УНГ заболявания на УМБАЛ Бургас. Предстои му интервенция.

Ето какво описа през днешния ден пред Флагман.бг:

„ Инцидентът е от 16 юни (петък, б.а.). Малко след 23 часа ми се обади шефът на компанията Виталий Бухряков, извика ме да отида със служебния автомобил на вилата на притежателя на компанията – Андрей, която се намира до кръговото на контролно-пропусквателен пункт в Поморие.

Закъснях с неповече от 15-20 минути, тъй като преди този момент отидох до тоалетна в дома си. Щом стопирах видях шефа на компанията да идва към мен сърдит.

Не чаках какво ще се случи. Той се ускори и непосредствено ме удари! Паднах върху служебния автомобил. Изпаднах в безсъзнание! Мисля, че по-късно съм получил най-малко още един удар.

След като се свестих му хвърлих ключовете, отидох в районно управление (на МВР) Поморие и подадох тъжба, а по-късно и в болничното заведение. Прегледаха ме и хоспитализираха. Утре ми следва интервенция поради счупения нос.

Виталий по никакъв метод не ме е търсил. Работил съм и в други охранителни компании, само че такива проблеми в никакъв случай не съм имал. Нито съм срещал човек с подобен характер на толкоз висок чин. Все отново е шеф на компанията. Впоследствие, доколкото разбрах, имало и други случаи, в които е реагирал по-остро, само че никой не е подавал тъжба против него. Виталий е шеф на АБ Салюшън от няколко години, доколкото знам е от Литва “

Томи е внесъл тъжба против шефа на компанията, сподели инспекция на Флагман.бг.

Редакцията е с подготвеност да даде право на отговор и на господин Бухряков.
 Томи е със сериозен хематом и строшен нос, следва му операция   Това е Виталий, шеф на клона на охранителната компания в Поморие
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР