Подадохме молба за развод, защото живеем разделени от години и

...
Подадохме молба за развод, защото живеем разделени от години и
Коментари Харесай

Виталий Кличко и съпругата му Наталия обявиха, че се разделят

„ Подадохме молба за бракоразвод, тъй като живеем разграничени от години и желаеме в този момент да го официализираме. Имаме доста положителни връзки и се почитаме, само че от дълго време живеем разграничени в разнообразни градове. ", разгласи кметът на Киев Виталий Кличко в изявление за немската преса.

Наталия Кличко е някогашен модел. Тя се среща с боксьора по време на светско събитие и се омъжва за него година по-късно - през 1996 година Двойката има три деца - Егор, Елизабет и Максим. Наталия е известна с огромната си ангажираност за благотворителни и обществени планове. Тя е дъщерята на двама музиканти и също има музикални изяви. През 2014 година Наталия Кличко изпя химна на Украйна по време на боксов мач сред нейния шурей Владимир Кличко и Алекс Леапаи.

Бившата манекенка от много време живее в Хамбург, до момента в който Виталий остана в Украйна като кмет на Киев.

Кличко постоянно е в центъра на публичното внимание. Той провокира публичното почитание с ясните си претенции за оръжие от Запада и изключително с рецензиите си към Германия, която реагира с известно забавяне във връзка с помощта си към Украйна.

След експлоадирането на войната, Наталия стартира дейна активност за подкрепяне на бежанците от родината си. Една от последните ѝ начинания беше за събиране на дарения за акцията на Фондация Кличко - „ Всички сме украинци 2022 “.

Още при нападението от страна на Русия, Наталия записа песента „ Better Day “, в поддръжка на украинците. дружно с Даниел Леон - основан в Германия музикант и неин фамилен другар.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР