Подадох оставка като председател на непосредствено преди ЦС и НК,

...
Подадох оставка като председател на непосредствено преди ЦС и НК,
Коментари Харесай

Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ мандат

" Подадох оставка като ръководител на директно преди ЦС и Наказателен кодекс, с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията ", това написа някогашният ръководител на ПГ на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, във фейсбук профила си. 

Той се обърна към настоящия ръководител, членовете на Централния съвет, сътрудниците си и симпатизантите на партията с благодарности. 

" Благодаря за доверието, което ми оказахте с избора ми за ръководител на на 24 април 2016г. и на 12.12.2020г. ", написа Карадайъ. 

Бившият ръководител на сподели, че службата в името на е привилегия и постоянно се е отнасял с нея с голяма отговорност. 

" И на край желая да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек ", написа той и пожела здраве и триумфи. 

Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, подаде оставка като началник на парламентарната група на на 7 ноември. Тогава той не разкри претекстовете си и не разяснява оставката си. В същия ден стана ясно, че почетният ръководител на партията Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от ще поеме поста до февруари 2024 година, когато ще бъде свикана национална конференция. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР