Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и

...
Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и
Коментари Харесай

Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ мандат

Подадох оставка като ръководител на Движение за права и свободи директно преди ЦС и Наказателен кодекс, с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията.

Това написа някогашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във " Facebook ".

Той се обърна към настоящия ръководител, членовете на Централния съвет, сътрудниците си и симпатизантите на партията с благодарности.

" Благодаря за доверието, което ми оказахте с избора ми за ръководител на Движение за права и свободи на 24 април 2016 година и на 12.12.2020 година ", написа Карадайъ.

И продължава:

" Благодаря на всеки един от вас за всичко, което преживяхме през този интервал. Благодаря ви за доверието! Благодаря Ви, господин Доган, за всичко! Службата за и в името на Движение за права и свободи е и привилегия, и голяма отговорност. Винаги съм се отнасял с голяма отговорност.

И на край желая да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек. Желая ви доста здраве и триумфи! "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР