Под звуците на изтънчен джаз над 150 отбрани гости се

...
Под звуците на изтънчен джаз над 150 отбрани гости се
Коментари Харесай

Легендарната японска градина на Sakura bar & Garden официално посрещна лятото със звездно парти

Под звуците на изискан джаз над 150 защити посетители се забавляваха до среднощ в приказния Sakura bar & Garden в хотел Marinela Sofia.

Домакините посрещнаха звездните посетители и делегации на посолствата на Куба и Индонезия с другоземен кетеринг и богат избор от летни коктейли и селектирани напитки от BetterHalf Garage Wines и Gin Bulldog и Rum Brugal.

Дипломатическото наличие на събитието бяха представители на посолството на Япония в България, посланикът на Индонезия в България Астари Расжид и посланикът на Куба в България Каридат Ямира Куето Милиан, дружно със своите делегати от #PrensaLatina на 6-ия Световен конгрес на прес-агенциите, извършен в София.

Телевизионната водеща Мариана Векилска, Жени Калканджиева, публицистите Маги Гигова, Пепа Попова-Кънева, Ася Георгиева, Борис Ангелов, една от най-красивите представителки на Мис България Габриела Василева, бизнесдамата Мария Бонева, професор Любомир Стойков, бодибилдинг първенецът Слави Горанчовски, юрист Биляна Тончева, топ коафьорът Борислав Сапунджиев - Урсула, известният хирург и притежател на оценката “Trendsetter of the year” Панче Димитриев както и актрисите Стефания Колева и Лилия Марвиля се любуваха на живата музика и впечатляващите вокали на Вирджиния и Мели - две от най-обичаните и ярки участнички в хитовия ефирен формат X-factor.

За блестящата визия на изпълнителките се бе погрижила фешън къща Princess Fashion by Sonia & Silvana.

Със стратегическата си локация в сърцето на София, “японската градина” е единствена и неповторима на целия Балкански полуостров. Тя е основана по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. На 24 май 1979г., преди тъкмо 40 години, е прерязана лентата бележеща откриването на „ Витоша-Ню Отани “ - хотелът, знак на топлите българо-японски връзки, емблема на услуги от най-голям клас и доказателство по какъв начин под един покрив могат да спят Хелмут Кол и Али Агджа, император Акихито и Карлос Чакала, Енио Мориконе, Орнела Мути и десетки холивудски звезди и международни дипломати.
























Официален фотограф на събитието: ХАЙЛАЙФ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР