Под снимките в лъскавите списания често виждаме чии са прическата,

...
Под снимките в лъскавите списания често виждаме чии са прическата,
Коментари Харесай

Гениалните доктори „клъцни-срежи”

Под фотосите в лъскавите списания постоянно виждаме чии са прическата, роклята, макиажът, само че работата на пластичните хирурзи обяснимо не се популяризира. Преди имената им се предаваха потайно от уста на уста, и до през днешния ден доста звезди наивно се пробват да ни убедят, че разликата „ преди и в този момент ” се дължала на напредък на организма, на диети и така нататък Зад блестящия външен тип обаче се крият майсторски корекции и знаем кои са същинските звезди, на които са задължени богатите и известните.


Гуруто на ринопластиката

 40-1  40-2  40-2
Авторът на съвсем всички идеални звездни носове е Радж Канодия. Графикът на предприемчивия индийски бежанец е напълнен най-малко за година и е невероятно да се вмъкнеш в него, даже за големи суми.

Докторът, приключил Чикагския университет, през днешния ден има репутацията на талантлив скулптор и е неоспорим престиж измежду експертите. Звездният му час настава през 2003 година, когато виртуозно възвръща носа на Камерън Диас след контузия и затруднено дишане.

Звездата се обръща към него по медицински показания и в следствие получава предходния си обонятелен орган, даже по-хубав – изумително хармонизиращ на лицето й. Актрисата се отблагодарява на спасителя си, като популяризира името му. Дженифър Анистън е идната и резултатът надминава упованията.

Към Радж се устремява върволяк от холивудски звезди, множеството от които желаят да поправят работата на други пластични хирурзи, и всякога индийският гуру се оправя ослепително – Ашли Симпсън, Скарлет Йохансон (въпреки че тя настойчиво се пробва да скрие това), сестрите Олсън, даже Ксения Собчак…

Д-р Канодия е срещу радикалните промени, избира последователното превръщане и споделя, че направил няколко интервенции на популярна пациентка. В резултат никой не забелязал, че актрисата е трансформирала формата на носа си – всички мислели, че е сменила прическата или цвета на косата си.

Днес Радж живее в луксозен палат в Бел Еър, който по нищо не отстъпва на лайфстайла на клиентите му. Има си градина, в която пораства червен люляк, донесен от Индия. Отглежда магнолии и… скъпи коли. Обожава да сменя колите си – разноцветни ферарита със солидни мерцедеси. Основател е на именития клуб Roxbury в Бевърли Хилс.

При него няма отстъпки в цената, макар очакванията на землячките му от Боливуд. Строг доктор и кардинален човек, на въпроса имал ли е идеални клиенти дава отговор: „ Аз ”. Признава, че си е правил инжекции с ботокс (не му проличава, че е трансферирал 50-те), а гърбицата на носа не му пречи, макар шегата, че би се записал при експерт като него самия.

Съветва да ценим характерността си, да вземем за пример бръчиците в ъглите на очите придават обаяние и не си коства да бързаме да се избавим от тях. Пластичните интервенции и козметичните процедури може да станат рискови, те са като опиатите, предизвестява той.

Създателят на мечтаните устни

 40-3  40-4
Антъни Юн е величие след пластичните хирурзи, само че паралелно с това е същинска звезда от шоубизнеса с участията си в известни тв излъчвания, създател е на записките InStiches, има тематичен блог.

Неговият подбор от услуги е величествен, само че обича да повтаря, че главно за него е да сътвори устните на вашите фантазии, и то не големи джуки, а ювелирна смяна на формата и добавка на лют естествен размер.

Той загърбва Бевърли Хилс, където конкуренцията е огромна, и открива лична клиника в Детройт. Там прави това, което най-добре му се отдава – красиви устни и корекции на лицевия силует.

Фирмена услуга на спеца е неналичието на даже микроскопична диря от хирургична интервенция. Сам той на драго сърце разяснява работата на сътрудниците си, обсъждайки в разнообразни тв токшоута и на страниците на блога си в туитър образци на разнообразни пластики на звездите.

Тони обаче не разкрива имената на известните си клиенти, макар че цялостен Холивуд ги знае, защото по предписание тъкмо те не са обсъждани в сериозните му обзори. Когато преди години публицисти от новинарски клюкарски портал го молят за мнението му, той разкрива истината за устните на някои звезди.

За Скарлет Йохансон да вземем за пример споделя, че превъзхожда по съблазън Анджелина Джоли, а в случай че Бионсе се обърне към него с молба да усили устните й, той би я изгонил, защото няма смисъл да се трансформира естественото съвършенство. Интересувало го по какъв начин Линдзи Лоън, чиито устни приличали на две големи възглавници, отделя време за пластични хирурзи сред празненствата и рехабилитационните центрове. Може би Ким Кардашиян имала натурално дупе, само че устни – не, което било видно от фотография, на която тя изглеждала, като че ли е жилена от рой пчели. Ева Лонгория пък би издържала сполучливо теста с целувка (ако устните припомнят гума, значи е пипал хирург). Джулия Робъртс употребила колаген още в далечната 1990-а, когато няма други „ устноувеличители ”, само че все пак усмивката й е божествена и пленителна. Присила Пресли изглеждала като Джокера – Юн научил от доверени източници, че над нея се упражнявал неквалифициран доктор, употребявал индустриален силикон, който бил задържан за недобросъвестна процедура.

Царят на безконечната младост

 40-5  40-6
Още се приказва за триумфалното завръщане в специалността на необикновено разхубавената Деми Мур, която по този начин блестеше, че съблазни младия Ащън Къчър. Новата й осанка е дело на ръцете на доктор Брайън Новак, който се приема за най-хубавия експерт в света по подмладяване. На него се дължи пробивът на известния през днешния ден напредничав способ липофилинг, опция на обичайна пластична хирургия. Състои се в това, че корекцията на контура и формите стават не с хиалурон, а благодарение на инжекция, съдържаща мазнини на пациента. С помощта на личния материал експертът съществено трансформира контурите на лицето и скулите, прави корекции на носове и даже усилва гърди! Смята се, че този способ е най-безопасният и не е интервенция в същинския смисъл – няма белези, шевове и рехабилитация.

Доказателство за обстоятелството, че доктор Новак знае по какъв начин да спре времето, е преобразяването да вземем за пример на Гуинет Полтроу и Сара-Джесика Паркър, като неговият способ им дава съображение да споделят истината, че нямат хирургични интервенции.

Клиника „ Иво Питанги ”

 40-7  40-8  40-9
Известно е, че в Бразилия има взрив на пластичните интервенции. За патриарх в тази област е считан проф. Иво Питанги, именуван бащата на актуалната пластична хирургия. Той умря на 90-годишна възраст през 2016 година, ден откакто носи олимпийския огън в последния стадий до стадиона “Маракана” и остави след себе си голяма империя и митове за гениалността си. Към него за „ ъпгрейд ” половин век са се обръщали безчет звезди – от София Лорен до Том Круз.

Знаменитият център, който през днешния ден се оглавява от щерка му Жизела, е ситуиран в първокласен регион на Рио де Жанейро в постройка в колониален жанр от 19-и век. Тук се прави огромен набор от услуги в региона на пластичната и естетическата хирургия, както и реконструктивната медицина, стажуват хиляди експерти от целия свят.

Подходът на Питанги допуска нараснало внимание към постоперативната рехабилитация – физическа и психическа, а постройката наподобява повече на луксозен санаториум. Към клиниката има обособен център за психическа поддръжка.

Около клиниката непрекъснато дежурят папараци с вярата да научат имената на звездните посетители и затова ограниченията за сигурност са стоманени – няма опция да се доближиш до постройките на по-малко от километър. Въпреки драконовските ограничения изтече информация, да вземем за пример че постоянно се отбиват хубавиците на Victoria’s Secret и топмодели, сред които Наоми Кембъл.

Независимо от големия престиж на центъра, „ козметичните ваканции ” в Бразилия излизат с 50% по-евтино, в сравнение с в аналогични американски клиники. Приживе Питанги посвещава един ден от седмицата на безвъзмездна работа с пациенти, които не биха могли да си разрешат услугите му. Сигурно тази процедура съществува и през днешния ден.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР