Под снимката на бланк стои надписът Товa звучи измамно реално,

...
Под снимката на бланк стои надписът Товa звучи измамно реално,
Коментари Харесай

Списание публикува „интервю” с Михаел Шумахер

Под фотографията на бланк стои надписът „ Товa звучи лъжливо действително ”, а в края на изявлението е обещано скромното „ пояснение ”, че отговорите са генерирани от изкуствен интелект.

Семейството на Михаел Шумахер удостовери пред Reuters, че възнамерява „ законови дейности ” против списанието, злоупотребило с името и известността на Шумахер, който от декември 2013 година не се е появявал обществено, откакто получи тежки контузии на главата при случай със ски. Тогава Шумахер беше подложен в изкуствена кома, а през септември 2014 беше върнат в дома му, като фамилията пази в загадка здравното му положение.

В документален филм на Netflix от 2021 година брачната половинка на Шумахер Корина сподели: „ Ние живеем дружно вкъщи. Правим терапия. Правим всичко допустимо, с цел да подобрим положението на Михаел, да се уверим, че той се усеща комфортно и просто да го накараме да почувства нашето семейство, нашата връзка. Опитваме се да продължим да живеем като семейство, както Михаел харесваше и все...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР