Под ръководството на Районна прокуратура – Перник се води разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Перник се води разследване
Коментари Харесай

Полицай се закани да убие бившата си съпруга, задържаха го

Под управлението на Районна прокуратура – Перник се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 Наказателен кодекс – закана с ликвидиране. В качеството на обвинен е бил притеглен Б.Б.

На 30.12.2019 година, в жилище на ул. „ Палма “ в гр. Перник, четиридесет и осем годишният мъж се заканил с ликвидиране на някогашната си брачна половинка с виковете: „ Излизай незабавно, ще те приключа “, „ Един път вечно тебе ще те приключа “. Освен това, обвиненият разрушил вратата на парцела. Това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му у потърпевшата жена.

Извършителят на незаконното действие е лице от състава на Министерството на вътрешните работи – полицейски контрольор (дежурен) в група „ Оперативна дежурна част “ към Районно ръководство на Столичната дирекция на вътрешните работи

Понастоящем обвиненият Б. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. По надлежния ред за случая е известен министърът на вътрешните работи, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР