Под ръководството на Районна прокуратура-Ловеч се извършва разследване от РУ

...
Под ръководството на Районна прокуратура-Ловеч се извършва разследване от РУ
Коментари Харесай

Прокуратурата в Ловеч иска постоянен арест за двамата мъже, нанесли жесток побой на шофьор на автобус, превозващ туристи

Под управлението на Районна прокуратура-Ловеч се прави следствие от районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи – Луковит за осъществен побой наоколо до с.Карлуково, общ.Луковит, обл.Ловешка, от две лица на водач на рейс, пренасящ туристи, измежду които и деца.

На водача А. А. е била породена междинна телесна щета, изразяваща се в травматично строшаване на челюстта му.

Двете лица - татко и наследник, са открити от органите на полицията. Бащата - С.П. и синът - Р.П. са привлечени като обвинени за това, че на 22.06.2024 година към 15,30 часа на път LOV-1095, км.7+860 в землището на с.Карлуково, обл.Ловешка в съучастничество, като причинители съзнателно и по хулигански подбуди са предизвикали междинна телесна щета на А.А., изразяваща се в травматично строшаване на челюст.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор  двете лица са арестувани за период до 72 часа и е импортирано искане в Районен съд-Луковит за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “  и на двамата.

Разследването продължава под управлението на Районна прокуратура-Ловеч.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР