Под ръководството на Районна прокуратура-Благоевград, Териториално отделение-Сандански, се водят действия

...
Под ръководството на Районна прокуратура-Благоевград, Териториално отделение-Сандански, се водят действия
Коментари Харесай

РП-Благоевград води разследване по досъдебни производства за причиняване на телесна повреда и незаконен добив на подземни богатства

Под управлението на Районна прокуратура-Благоевград, Териториално отделение-Сандански, се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане след постъпила тъжба за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди.

Престъпното действие е квалифицирано по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Понастоящем е открито, че към 22,00 ч. на 02.08.2022 година, на пл. „ България “ в гр. Сандански, на Г.В. била породена лека телесна щета. Деянието е било осъществено на обществено място, при проява на безотговорност и неуважение към откритите правила, заобикалящи положителните нрави в обществото.

По делото следва осъществяване на разпити на очевидци и назначение на експертизи.

Районна прокуратура-Благоевград, Териториално отделение-Петрич, следи досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 240а, алинея 1 от Наказателен кодекс – рандеман на подземни благосъстояния без предоставена концесия.

На 08.08.2022 година, в землището на с. Генерал Тодоров, община Петрич, в региона на речното легло на р. Мелнишка река, бил осъществен противозаконен рандеман на инертни материали – пясък.

Днес., Районна прокуратура-Благоевград ще организира брифинг, на който ще даде информация, касаеща водените досъдебни производства. Събитието ще се състои пред постройката на Районна прокуратура-Благоевград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР