Под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора се извършва

...
Под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора се извършва
Коментари Харесай

Разследват катастрофа, при която е загинало 14-годишно момче

Под управлението на Окръжната прокуратура в Стара Загора се прави следствие по досъдебно произвеждане за зародило пътнотранспортно произшествие, при което е починало 14-годишно момче, оповестиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. От там прецизираха, че случаят е станал на 17. 05. 2022 година, към 17,30 ч., в Стара Загора на кръстовището на ул. " Цар Симеон Велики " и ул. „ " Одринска епопея ".

Според първичната информация, рейс, ръководен от 58- годишен мъж, е подхванал завой надясно, вследствие на което е блъснал велосипедист. Той се е движел по велоалея, след което е минал през кръстовището. При конфликта 14-годишният колоездач е получил голям брой травматични увреждания. Той е бил откаран в болница, където по-късно е умрял. Водачът на рейса е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като е регистриран негативен резултат. Той е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Работата по изясняване на аргументите и изискванията, довели до настъпването на пътното произшествие продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора. Предстои осъществяването на голям брой експертизи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР