Под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград се водят действия по разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград се водят действия по разследване
Коментари Харесай

При рутинна проверка край Симитли! Арестуваха наркодилъра Бежко от Петрич с 12 кг кокаин, открит в тайник в лек автомобил, прокуратурата започна разследване /Снимка/

Под управлението на Окръжна прокуратура-Благоевград се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за трафик на опиати

На 12. 06. 2024 година в региона на гр. Симитли на основен път Е-79 автопатрул при 02 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград спрял за инспекция лек автомобил, ръководен от 53-годишния Андрей. В с прякор Бежко.от Петрич, добър познайник на служителите на реда в региона.,разбра Struma.com Бежко е лежал в пандиза за опиати и има голям брой престъпни прояви.

Той е бил съпроводен в полицейското ръководство за тестване с дрегер за приложимост на опиати. При рутинна инспекция чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград открили под задните седалки на МПС изрязан отвор в пода, през който се забелязвали правоъгълни пакети, обгърнати с транспарантно фолио.

При изискванията на необходимост е било осъществено претършуване на автомобила, при което са били открити 12 пакета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При изработен полеви наркотест то е реагирало на кокаин. Общото тегло на опиата е 12 699 грама.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор Андрей. В. е притеглен в качеството на обвинен за държане на високорисково наркотично вещество в огромни размери за разпространяване. Престъпното действие е осъществено от него при изискванията на рисков рецидив. Понастоящем той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР