Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят досъдебни

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят досъдебни
Коментари Харесай

Спипаха трима босненски тираджии с 6 килограма дрога

Под управлението на Окръжна прокуратура – София се водят досъдебни производства, формирани за опит за противозаконен трафик на наркотични субстанции през границата на страната от България за Сърбия. Това оповестиха от държавното обвиняване.

На 16.04.2023 година на Министерство на правосъдието Калотина митнически служители от отдел " Борба с наркотрафика “ в Търговско дружество Митница София са селектирали за щателна инспекция два товарни автомобила, пътуващи от Турция за Босна и Херцеговина.

При осъществено сканиране с рентген на първия камион инспекторите са открили в кабината на лидера чанта със съмнителна компактност. Открити са пет пакета хероин. Общото количество е 4,834 кг.

В другия камион е бил открит пакет с кокаин с тегло 1,194 кг.

В качеството на обвинени по формираните досъдебни производства са привлечени три лица – жителите на Босна и Херцеговина М.Ш. (на 40 години), А.А. (на 47 години) и М.Р. (на 43 години).

С разпореждане на прокурор причинителите на закононарушенията са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинените лица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР