Под проливен дъжд, но с много емоции и добро настроение

...
Под проливен дъжд, но с много емоции и добро настроение
Коментари Харесай

C-Block в Павликени: „Дойдохме, за да донесем любов!“

Под пороен дъжд, само че с доста страсти и положително въодушевление приключи първият от поредицата концерти във връзка 80 години от оповестяването на Павликени за град.
За първи път звезди от международен мащаб бяха специфични посетители на Павликени. Това са C-Block - едни от звездите на денс музиката от 90-те. Двамата реализатори дохвърчаха с полети от Съединени американски щати и Германия особено и само за присъединяване си в Павликени.



фотограф:Владимир Пенчев

„ Дойдохме, с цел да донесем обич! “, обърна се към почитателите си Роб Мъни от C-Block. Той насочи апел да почитаме другия и доста пъти благодари на публиката, че е пред сцената, макар огромната стихия. Роб Мъни даже два пъти слиза при почитателите и пя дружно с тях под дъжда някои от шлагерите на групата.
Начало на празничната фиеста даде рапърът 42.

Неговите рими подвигнаха градусите, преди на сцената да излязат Дивна с нейните музиканти и триото Вива. Микс от рап, латино ритми, поп и кавъри на най-известните поп шлагери звучаха в Павликени. Над 5 часа продължи музикалния маратон.


Deep Zone Project направиха наелектризиращо шоу, преди да пристигна ред и на кулминационната точка в концерта C-Block.
В паузите на концерта за първи път бяха показани и новите видеоклипове, които популяризират туристическия капацитет на Павликени.
При стройна организация и ограничения за сигурност протече цялото събитие. Най-верните музикални почитатели похвалиха организацията на събитието, която по нищо не отстъпваше на международните фестивали.
Празничната стратегия в Павликени продължава с поредност от огромни събития. На 26 юни в Летния спектакъл „ Никола Гюзелев “ е оперетата „ Графиня Марица “ на МДТ „ КОнстантин Кисимов “. На 28 юни още веднъж в Летния спектакъл е концертът на НФА „ Българе “. В деня на св. Петър и Павел - 29 юни е празникът на град Павликени. Официалното събитието ще се организира от 19:00 ч. на площад „ Свобода “. На 30 юни край Бяла църква на брега на р. Росица стартира рок-маратон за посрещането на Джулай морнинг с присъединяване на Ахат, БТР и специфичния посетител – Джони Джоели. На 1 и 2 юли на бившето стрелбище ще е надпреварата 4х4 офроуд траял. Всички събития са с вход свободен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР