Под прикритието на ученията Sea Breeze ("Морски бриз") НАТО отново

...
Под прикритието на ученията Sea Breeze ("Морски бриз") НАТО отново
Коментари Харесай

Русия: НАТО снабдява Украйна с оръжие под прикритие

Под прикритието на ученията Sea Breeze ( "Морски бриз ") НАТО още веднъж ще достави на Украйна съвременни оръжия за войната в Донбас. Това твърди представителят на съветското военно министерство генерал-майор Игор Конашенков, представен от "Новости ".

По думите му макар морския статут на ученията, "истинските граници на военната активност надалеч надвишават украинския сектор от акваторията на Черно море ".

По-конкретно, по сведения на съветския военачалник, в Украйна те ще отработват взаимоотношение на специфични сили от разнообразни националности "при взаимно осъществяване на задания, както и десант с парашути и щурмово приземяване от хеликоптери, в това число през нощта ".

"А още по-конкретно, точно там, под прикритието на ученията, се възнамерява да се доставят съвременни оръжия, муниции и материално имущество за украинските войски ", настоя Конашенков пред кореспонденти.

След това, както и в предходните години, всичко това щяло да бъде изпратено в Донбас, добави той.

Военното министерство на Русия има намерение да "следи от близко хода на подготовката и провеждането " на ученията и "при нужда, да реагира съответно на изменящата се обстановка в полза на гарантирането на съветската военна сигурност ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР