Под предателската пепел се таи огън! Това гласи сентенция, която

...
Под предателската пепел се таи огън! Това гласи сентенция, която
Коментари Харесай

БРУТАЛНО възмездие за предателите на Бареков! Как мишоците Стефан Кенов и сие, начело с любовницата Тодорова, се оказаха длъжници на 1 МИЛИОН ЛВ. към фирми на „покровителя“ им Христо Ковачки!

Под предателската пепел се таи огън! Това гласи поговорка, която с цялостна мощ „ жили “ и предателите на половин милион българи и Николай Бареков. Няма по какъв начин да ги помните, само че историята помни тези, които алчни за пари и изпълняващи функционалностите на електронни мишки в Народното събрание, през днешния ден берат „ богата “ годишна продукция по-късно, което сами си посяха.

Огънят по този начин мощно ги „ опари “, че лица като Стефан Кенов, Кънчо Филипов, шаврантията Десислава Тодорова, Янко Янков и доста други, са сложени в може би заслужена позиция – да са длъжници на милиони левове. И кой, в случай че не различен, а точно енергийният шмекер Христо Ковачки да им забие „ гвоздей в ковчега “?



Проучване на вестник „ 24 часа “ сочи, че горепосочените лица са били хванати на къса каишка и са подписвали празни листа, а в следствие са били изиграни от „ настойника “ им Ковачки. Има запорирани банкови сметки на изброените предатели. Запорите са по искане на частни правосъдни реализатори от цялата страна. Фирмите, които претендират, че са подписвали с тях контракти за разнообразни суми, са от орбитата на енергийния необут Христо Ковачки.

Благодарение на Николай Бареков и ББЦ – Кенов съумя да стане народен представител, а часове след прекрачването на прага на Народно събрание, постави етикета си - аз съм изменник! В последните месеци, Кенов тъпче по тръни и очевидно много боде. Първо претърпя нападение над офиса си, по-късно му възпламениха колата, а в този момент няма пари и да претърпява. Дали не му излиза скъпо измяната?



Припомняме, че проститутки в Бургас оправдаваха високите си цени с Кенов.

Оказва се, че всички, които прескочили към лагера на олигарха, подписали заявления за „ честност “, заяви пред вестника самият Янко Янков. „ Празните бланки на записите на заповед, които сме разписвали, бяха нещо като застраховка на господин Ковачки, че хората ще му бъдат правилни “, споделя Янков.

От информацията излиза наяве, че Кенов не го чака нищо положително с дължимите към 200 бона и със запори на банкови сметки и парцели. Това води след себе си провал за изпълняващата функционалности на държанка - Десислава Тодорова.



Онази нахалница, която ловко се е възползвала от всичко, до момента в който дълго време прекарва бурни нощи с бургазлисйкия гларус Стефан Кенов. И по този начин, през днешния ден, бременната в 7-ми месец след инвитро Тодорова, е заставена да дължи хиляди левове, с което си е провокирала и непредвиден стрес. Самата тя признава, че се е разписвала на празна бланка. Мачкайки чаршафите с Кенов, и уредила се за Областен координатор, в този момент Тодорова е задължена да заплаща, по едно и също време с това, че съжалява за дейностите си.

Това е цената, която предателите заплащат, а сметките демонстрират, че толкоз коства да предадеш гласоподавателите си от България и чужбина и водача си Николай Бареков, посредством, на който си влезнал в Народното събрание или си заел висок пост в обществото...



Тодорова не спираше да се върти към Бареков, а той, не предполагащ за предателските й заложби, я сложи даже в листите за изборите за Европейския парламент.



Никой не помни имената на предателите, ние обаче ще ги напишем отново, с цел да се срамят от това, което ще ги преследва цялостен живот – Стефан Кенов, Христо Тодоров, Светлин Танчев, Борислав Иглев, Георги Ковачев, Румен Йончев, Явор Хайтов, Росен Петров, Красимира Ковачка, Кънчо Филипов и други Те, тъкмо те са тези, които предадоха най-подло половин милион гласоподаватели и техния водач Николай Бареков, с цел да се окажат част от тях в лапите на енергийния олигарх, който ги унищожи.

Днес всички предатели на ББЦ и Бареков си заплащат сметката... и тя им излиза много солено. Всеки заслужава ориста си…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР