Под нивото ми е да коментирам този случай вече. Извинявайте,

...
Под нивото ми е да коментирам този случай вече. Извинявайте,
Коментари Харесай

Директорът на Народния театър за протестите на Морфов: Пиянски истории

Под равнището ми е да разясня този случай към този момент. Извинявайте, не ми е това работата, аз не съм пристигнал за това нещо тук ". Това съобщи пред " Сега "  директорът на Народния спектакъл Васил Василев, помолен да изрази мнение по отношение на следващото надраскване на порти в театъра от основния режисьор Александър Морфов – акт, който Василев дефинира като " някакви среднощни разгулен истории ". На въпроса дали ще последва наказване от негова страна по отношение на причинителя, той беше извънредно сбит: " Следете, скоро ще разберете ".

Припомняме, че в събота  вечер се появиха нови надписи с изключение на на вратата на пиарката Велислава Кръстева, и на вратата на кабинета на шефа Василев: надлежно " Приемна на Движение за права и свободи "   и " Официален офис на Движение за права и свободи ". Те бяха направени след края на първото възобновено зрелище на спектакъла на Александър Морфов „ Животът е прелестен “ по Николай Ердман на първата ни сцена.

Пред " Сега "  Васил Василев акцентира: " Имаше ли възобновяване на " Животът е прелестен "? Върнах ли " Хъшове "? Върнах ли Александър Морфов в България? Е, тогава да излезе и да каже къде му е казусът! ".

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР