Под натиск от привърженици на Възраждане днес и във Варна

...
Под натиск от привърженици на Възраждане днес и във Варна
Коментари Харесай

"Възраждане" осуети премиерата на филма "Близо" и във Варна

Под напън от последователи на " Възраждане " през днешния ден и във Варна прожекцията на кино лентата " Близо " беше анулирана. " Информираме всички свои съидейници, че през днешния ден няма да се излъчи скандалният филм, пропагандиращ детско самоубийство и интимни връзки сред 13 годишни момчета ", гласи пост във " Facebook ", оповестен преди час.

В същия текст от партията благодарят " на всички свои съидейници, всички други организации, клубове и тимове ", които са помогнали на партията да да покаже, че Варна отстоява " естествените човешки полезности, завещани ни от епохи за епохи! ".

Въпреки анулираната прожекция в 18.30 ч. последователи на " Възраждане " се събраха пред, където тя трябваше да се състои. Отново във " Facebook " беше оповестена покана за събитието, в която написа: " Ще защитим децата си от педофилската еднополова фракция, която протяга пипалата си към тях! "

Филмът " Близо " е притежател на огромната премия на журито на кинофестивала в Кан през предходната година. Той споделя историята на тринайсетгодишните Лео и Реми, които са най-хубави другари. През лятото те са неразделни, само че началото на образователната година идва с нови обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна и видимо неразрушима връзка. " Завладяващият и замайващ образен жанр потапя фена във вълнуващия и прочувствено нерешителен свят на юношеството със затрогваща и опустощителна изясненост, написа рецензията за кино лентата. Той е преломен и паметен портрет на пресечната точка сред другарството и любовта, идентичността и независимостта, сърдечната болежка и изцелението ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР