Под наслов Гарантиране сигурността на българските граждани водачът на листата

...
Под наслов Гарантиране сигурността на българските граждани водачът на листата
Коментари Харесай

Приоритетите на ДПС-Ново начало за гарантиране сигурността на българските граждани представиха в Бургас кандидатите за народни представители на среща с граждани и НПО

Под наслов „ Гарантиране сигурността на българските жители ” лидерът на листата на ДПС-Ново начало за София област и втори в листата в Бургас Калин Стоянов организира среща с жители и представители на неправителствени организации в Бургас.

В срещата участваха и лидерът на листите на ДПС-Ново начало в 25 МИР София и Пазарджик и зам.-председател на Движение за права и свободи Искра Михайлова , Станислав Анастасов, зам.-председател на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи - Ново начало в Пловдив, Хюсеин Хафъзов, лидер на листата на Движение за права и свободи - Ново начало в Сливен и лидерът на бургаската листа на обединението Исмаил Осман, кметове, общински съветници.
 ш ДПС-Ново начало
Калин Стоянов уточни като основни цели оправянето с войната по пътищата, разпространяването на опиати измежду подрастващите, сигурност на всеки един български жител във всяко едно обитаемо място, запазване на границите от мигрантския напън и продължение на постигнатото по тематиката „ Шенген “. Той подсети, че в неговия мандат на министър на Министерство на вътрешните работи се случи действителното допускане на България в Шенгенското пространство по вода и въздух. По отношение на войната по пътищата Стоянов означи, че би събрал всички майки и татковци на починали деца пред юристите, които желаят да отърват убийците зад кормилото. Според него ликвидиране зад кормилото след приложимост на алкохол и опиати би трябвало да бъде квалифицирано като съзнателно.

„ Знам, че чувате доста обещания, само че както видяхме те остават на думи. Аз съм отделил 25 години от живота си на специалността и имам експертизата в областта на вътрешните работи и сигурността. Крайно време е в Народното събрание да влязат хора с съответен професионален опит. Аз съм човек, който когато поеме ангажимент го съблюдава до край. “ – сподели още Калин Стоянов .

Калин Стоянов прикани за интензивност на 27 октомври, а на сътрудниците му от другите политически партии отговорност. Според него единият вид е да се продължи със спиралата от избори, вторият – да се върви още веднъж обратно и третият е да се сложи новото начало.

Искра Михайлова прикани за обща отговорност към бъдещето на България и съобщи, че ДПС-Ново начало ще работи по този начин, че България да просперира и всеки един район да получи поддръжка за своето развиване.
 ш ДПС-Ново начало
Необходимо е да работим взаимно. Всички дружно. Трябва да работим сложно. Когато приказваме за пътна сигурност. Когато става дума за пътна сигурност да приказваме за образованието и образованието. Когато става въпрос за предварителна защита на риска да не отделяме климатичните промени като нещо настрана. Това, което се случва не е ангажимент единствено на държавните и локални управляващи. Това е гражданска отговорност на всички институции. Това е отговорност, която носим всички дружно. Движение за права и свободи – Ново начало може и знае по какъв начин да носи отговорност, акцентира Искра Михайлова.
 ш ДПС-Ново начало
Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР