Под наем са били наети апартаментите, в които банда, разбита

...
Под наем са били наети апартаментите, в които банда, разбита
Коментари Харесай

Вижте оранжерията с марихуана, разбита от ГДБОП във Варна

Под наем са били наети жилищата, в които тайфа, разрушена от ГДБОП и прокуратурата, е гледала марихуана. Групата бе арестувана на 16 ноември.

В акцията са взели участие чиновници на отдел „ Североизточен “ със съдействието на чиновници от бранш БОП – Русе, Плевен, Бургас, Хасково и Стара Загора. 

В хода на работата е открита локална незаконна група от седем участника. Групата се занимава с развъждане на растения от рода на конопа в построени за тази цел оранжерии от закрит вид, помещаващи се в жилища чартърен.



Апартаментите, които са употребявани за незаконната активност са авансово подбирани от участниците в групата, като водещите критерии са етаж, разположение, съществуване на обзавеждане. Важно изискване е наемодателят да не живее във Варна и рядко да посещава града. В пространствата се построява характерна електрическа система, система за напояване и система за филтриране на въздуха, обезпечава се подобаваща климатична техника. На някои от местата са открити камери за видеонаблюдение с далечен достъп, за надзор над процеса, както и WiFi модули за надзор на климатичната техника. На един от откритите адреси се употребява методът „ хидропоника “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР