Под надслова Вдъхнови бъдещето“ се проведе 16-ото издание на инициативата

...
Под надслова Вдъхнови бъдещето“ се проведе 16-ото издание на инициативата
Коментари Харесай

1065 младежи бяха мениджъри за един ден

Под надслова „ Вдъхнови бъдещето “ се организира 16-ото издание на самодейността „ Мениджър за един ден “.

За присъединяване по-рано аплайваха 1700 възпитаници и студенти. Като работодатели-домакини в този ден се записаха близо 200 компании, институции, неправителствени организации, които обезпечават работните места за младите мениджъри за един ден. Предоставените позиции бяха заети от 1065 младежи. 

Сред позициите, които се заеха от възпитаници и студенти в 55 обитаеми места в страната, бяха такива на кметове на над 10 общини, ръководител на СОС, мениджъри на огромни интернационалните компании като HP, Coca-Cola HBC, инженери, механически мениджъри, учители, занаятчия готвачи, финансови, маркетинг специалистии специалисти в съвсем всички области на бизнеса и публичния живот. Денят приключи с тържествена гала в Стартъп Хамбара на JA България в София Тех Парк, където участници и мениджъри споделиха страстите от деня.

По време на програмата, както всяка година, одобрени експерти дадоха опция на младежите да се срещнат с действителни работни задания. Домакините потопиха своите „ мениджъри за един ден “ в работното си всекидневие, демонстрираха им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги вдъхновиха да открият своето професионално предопределение.

По време за заключителната гала заместник-министърът на образованието Таня Михайлова поздрави участниците и връчи от името на МОН и JA България премията за най-предприемаческо учебно заведение. Българският притежател на наградата е СОУ „ Георги Бенковски “, Пазарджик, а представител на учебното заведение ще пътува за европейското събитие на TES Awards в Талин през ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР