Под надслова „Вдъхнови бъдещето на 12 октомври ще се проведе

...
Под надслова „Вдъхнови бъдещето на 12 октомври ще се проведе
Коментари Харесай

1065 младежи ще бъдат мениджъри за един ден на 12 октомври

Под надслова „ Вдъхнови бъдещето " на 12 октомври ще се организира 16-ото издание на „ Мениджър за един ден ". За присъединяване аплайваха 1700 възпитаници и студенти, а като работодатели-домакини на младежите в този ден се записаха близо 200 компании, институции, неправителствени организации, които обезпечават работните места за мениджърите за един ден.

По време на програмата, както всяка година, одобрени експерти от всички сфери на бизнеса и публичния живот и държавни управници дават опция на младежите да се срещнат с действителната работа на съответната организация. Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините потапят своите „ мениджъри за един ден " в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техния бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

И тази година програмата ще се организира в цялата страна и ще стартира с началото на работния ден, в 55 обитаеми места в България. Денят в София ще приключи с тържествена гала в JA Startup Hambar, където мениджъри и техните „ заместници " за ден ще споделят своите прекарвания и усещания от самодейността.
Сред формалните посетители на 12 октомври от 17:30 в JA Startup Hambar, които ще поздравят участниците и ще споделят своето прекарване от програмата, ще бъдат: кметът на София, Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, изпълнителният шеф на HP Inc. България, Асен Георгиев, комерсиалният шеф на Microsoft и член на УС на JA България, Иво Русев и други водещи имена от публичния и бизнес живот на България.

Тази година „ Мениджър за един ден " се реализира с генералната поддръжка на HP и поддръжката на Coca-Cola HBC и информационната група Publicis One. Медийни сътрудници на самодейността са bTV, Нетинфо, Economy.bg, Karieri.bg, Investor Media Group. Водещ на церемонията ще бъде Антон Хекимян от бТВ, а Мино Караджов от Vbox7 сериала „ Не по този начин брат " и участник в събитието за втора година, ще насочи особено послание към младежите в залата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР