Под наблюдението на Районна прокуратура – Сандански се води разследване

...
Под наблюдението на Районна прокуратура – Сандански се води разследване
Коментари Харесай

Пенсионерът, прегазил Марти в Сандански, нарушил куп забрани преди да блъсне детето

Под наблюдението на Районна прокуратура – Сандански се води следствие на пътно-транспортно произшествие, при което по несъобразителност била нанесена тежка телесна щета на 6-годишно дете, оповестиха от държавното обвиняване. Това написа в. Труд.

Автомобил отнесе две коли и опустоши дете на тротоар в Сандански

Днес на ул. „ Александър Буйнов “ в гр. Сандански, лидерът на лек автомобил „ Фолксваген “ провокирал пътен случай, при който тежко пострада шестгодишно дете. При втурване по улицата с огромен надолнище, на която по същото време се правили строително-ремонтни работи от „ УВЕКС “ ЕООД, той не се съобразил със възбрана за прекосяване и подхванал маневра с висока скорост.

Тревожни вести след мелето в Сандански! 6-годишният Мартин остана без далак

Потегляйки напред, същият по несъобразителност блъснал стоящия наоколо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал различен автомобил. На място имало екскаватор, служащи от общинската ВиК-фирма и шефът й Крум Аргиров. “Шофьорът пристигна при нас да пита по кое време ще може да се минава. Казахме му, че няма да е скоро, тъй като в този момент започваме. Върна се до колата, качи се и потегли с мръсна газ. Удари две коли и по-късно и детето. Изживях страховит потрес! Страшно скърбя, че не бях на 5 метра по-наблизо, с цел да дръпна детето”, сподели шефът на общинското водно сдружение “Увекс” Крум Аргиров.

С три банки кръв свестили 6-годишния Марти от Сандански! Полицейски кордон пази колата за спешна помощ

Шофьорът е арестуван в полицията. Обяснил, че спирачките му отказали и колата станала неуправляема. Шофьорът на МПС, провокирал пътно-транспортното произшествие, е С.Я. (73 години), неосъждан и няма престъпни прояви. Извършената инспекция с техническо средство за приложимост на алкохол от страна лидера е дала негативен резултат. Понастоящем той е арестуван за период до 24 часа по Закона на Министерство на вътрешните работи. Пострадалото дете е в тежко здравословно положение и се намира за лекуване в болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР