Под мое ръководство МВР успя да постигне резултатите, които са

...
Под мое ръководство МВР успя да постигне резултатите, които са
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Готов съм да остана на поста си и в служебния кабинет, ако получа покана

Под мое управление Министерство на вътрешните работи съумя да реализира резултатите, които са нужни, с цел да станем член на шенегенското пространство. Под мое управление действително бе осъществена и инспекцията в края на предходната година по линия на Шенген, в която участваха специалисти от 14 страни. Изключително високата оценка, която получихме там, действително способства най-вече за това да бъдем на тази гала през днешния ден. 
 
Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, който взе присъединяване в церемонията на Летище София по приемането на България в Шенген по въздух и вода. " Искам да благодаря на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, които неуморно пазят границите на България. Те имат най-голяма роля за влизането ни в Шенген. Продължаваме да работим и да поставяме старания да влезем и по сухопътни граници. Целта на Министерство на вътрешните работи е да охранява границите и да демонстрира на незаконните мигранти, че доста мъчно ще преминат през нашите граници, с цел да стигнат до Западна Европа. Аз се надявам, че с резултатите, които и сега реализираме, инспекциите по сухопътните граници ще бъдат отстранени до края на тази година. Абсолютно сме подготвени ", безапелационен бе Стоянов. 
 
" Не сте не запомнили, че преди девет месец аз получих предложение от Кирил Петков да стана член на кабинета " Денков " като специалист. Винаги съм казвал, че аз не съм политически привързан. Еднакво далечен съм от всички политически партии и техните водачи. Ако господин Главчев ме предложения в служебния кабинет, аз съм подготвен да остана на поста ", отговори на въпрос Калин Стоянов ще одобри ли възможна покана за присъединяване в служебния кабинет. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР