Под чужд диктат ще предадат българските национални интереси и нашата

...
Под чужд диктат ще предадат българските национални интереси и нашата
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов за правителството на Петков: инфантилна наивност

Под непознат диктат ще предадат българските национални ползи и нашата история и ще клекнат на районен съд Македония, сподели още социалистът
„ Под задграничен диктат държавното управление ще съобщи българските национални ползи и нашата история и ще клекне за РСМакедония “, съобщи проф. Иво Христов пред БНР.  

„ Ще създадем това, което желаят от нас геополитическите ни ментори, сподели той. И цитира думите на Наполеон: " Географията е орис ". Целта е да бъде заобиколен последният съдружник на Русия в Европа - Сърбия, уточни той. Според проф. Христов " виновността " на България е, че през нейната територия минава р. Марица и диагоналният път от Изток на Запад, а на Северна Македония - че на нейна територия е повардарието и пътя север - юг до пристанището в Солун.

От друга страна има обстоятелства - има македонска страна, има македонски народ и те са откуснати вечно от българската снага. Това го споделям като човек с корени от Македония, уточни проф. Иво Христов.

В коментар за войната в Украйна, той посочи, че няма съюз Русия - Китай, има съвпадане на ползи. Китай е наясно, че в случай че Русия падне, той е идващият, сподели проф. Иво Христов.

Попитан на какво се дължи бързият срив на „ Продължаваме промяната “, Иво Христов бе безапелационен: " На детска доверчивост и на къса памет ". И уточни, че има гласоподаватели, които непрестанно търсят идващия избавител. Трябва да напишем на фронтона на Народното събрание " Каква я мислехме, каква стана ", пошегува се той.

Просто се извършва геополитическа поръчка, сподели той в отговор на въпроса за диверсификацията на газовите доставки. И разясни, че като " диверсификация " се схваща единствено американски полутечен газ.

Проф. Иво Христов подсети, че още преди " Газпром " да ни спре газа, един от водачите на ръководещата коалиция (Асен Василев - б.р.) е декларирал, че договорът с " Газпром " няма да се възобновява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР