Под анкетната комисия за ЧЕЗ да се извади всичко през

...
Под анкетната комисия за ЧЕЗ да се извади всичко през
Коментари Харесай

Борисов обясни какво е разбрал от ръководството на ЧЕЗ и задачите на анкетната комисия за сделката

" Под анкетната комисия за ЧЕЗ да се извади всичко през годините ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при старта на днешното съвещание на Министерски съвет. Коментарът му бе във връзка новината от последния час, че е основана анкетна комисия, която ще нищи всичко към договорката за ЧЕЗ.

" Не сме пречили на никого, а сме желали ЕРП-тата да съблюдават законите. Изпращали сме инспекции и на трите сдружения, има санкции. ДКЕВР и прокуратурата са установявали нарушавания. Нека в това се занесе в прокуратурата. Нека в Народното събрание всичко да стане ясно. От управлението на ЧЕЗ разбрах, че единственият обвинен, че няма нищо общо в договорката, съм аз, тъй като не ги одобрявам. Хубаво е, че я има тази комисия, с цел да се отработи и тази операция на обществото най-сет отстрани ", безапелационен бе министър председателят.

Преди началното на съвещанието министър председателят Борисов цветущ рождения ден на вицепремиера Валери Симеонов: " Да честитим рождения ден на Валери Симеонов! Да е жив и здрав ". Веднага по-късно той се обърна към вътрешния министър: " Радев, ти не си ли в Народното събрание? ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР