POCO X5 Pro 5G не е нищо друго освен най-добрият

...
Коментари Харесай

POCO X5 Pro 5G – най-тънкият смартфон от X серията


„ POCO X5 Pro 5G не е нищо друго с изключение на най-хубавият смарт телефон в сегмента от $300″, споделят от компанията за новото си украшение
(снимка: POCO)

Навръх петгодишния си празник, марката за смарт телефони POCO пусна на пазара две основни устройства с нови функционалности за младите почитатели на технологиите, които обичат заниманията и търсят друг телефон. Това са моделите POCO X5 Pro 5G и POCO X5 5G. Версията Pro, в частност, идва с усъвършенствани функционалности на камерата, по-високи скорости на обработка и страховит екран.

„ Проектиран да изведе на последващо равнище опциите за основаване на наличие, ние имаме вяра, че POCO X5 Pro 5G не е нищо друго с изключение на най-хубавият смарт телефон в сегмента от $300 ”, обявиха от компанията. Моделът съчетава по впечатляващ метод визуализации и разширени благоприятни условия на камерата.

За първи път при смарт телефони от Х-серията, POCO X5 Pro 5G разполага с 6,67-инчов Flow AMOLED екран. Тази гъвкава дисплейна технология прави модела по-лек и тъничък – с дебелина от 7,9 милиметра това е най-тънкото устройство от Х-серията досега. Смартфонът е още по-удобен за улавяне, когато играете или създавате наличие.

За първи път смарт телефон от Х-серията на POCO разполага с 6,67-инчов Flow AMOLED екран
(снимка: POCO)

Независимо дали вършиме видеоклипове, гледате филми, превъртате в обществените мрежи или играете, високата периодичност на освежаване от 120 Hz обезпечава ярки, живи, ултра гладки изображения. Снимките и видеоклиповете оживяват със 100% DCI-P3 и 10-битова дълбочина на цвета, а Dolby Vision прави преживяването при гледане още по-добро.

POCO X5 Pro 5G има 1920Hz PWM затъмняване, с цел да защищити зрението при четене и работа при слаба светлина, в това число нощем. 6-нанометровият чипсет Snapdragon 778G 5G реализира AnTuTu резултат от 545 093, което е по-добро достижение от резултата на новия MediaTek Dimensity 1080. Чипът балансира мощ, успеваемост и висока продуктивност, което разрешава на системата за обработка на камерата да работи даже по-бързо от предходния модел.

Основният 108MP датчик отключва професионално равнище на снимка
(снимка: POCO)

Всички обработки на POCO X5 Pro 5G са обновени, с цел да подобрят продуктивността на камерата: за конфигурация (41%), снимка (69%) и нощен режим (38%). Междувременно процесорът за обработка на сигнали за изображения (ISP) реализира два гигапиксела в секунда, а чипсетът прави камерата още по-интелигентна с AI продуктивност до 12 TOPS.

Водещият 108MP датчик отключва професионално равнище на снимка, като дава изображения с ултрависока разграничителна дарба и улавя най-малките елементи и цветове даже в тъмни области. POCO X5 Pro 5G също поддържа 4K видео снимане и включва разнообразни режими, които вършат основаването на влогове по-достъпно и улавят по-лесно всеки специфичен миг.

POCO X5 Pro 5G поддържа повече от 5,5 часа 4K снимане със своята батерия 5000 mAh, а това е неоспорим плюс за основателите на видео, които постоянно са в придвижване. Сега те могат да продължат да стриймват или да снимат през целия ден и да не се тревожат за рухването на батерията. А с турбо зареждането 67W е задоволителна една кафе пауза, или единствено 7 минути, за увеличение на равнището на батерията до 30%.

Турбо зареждането 67W е задоволителна една кафе пауза, или единствено 7 минути, за увеличение на равнището на батерията до 30%.
(снимка: POCO)

POCO X5 Pro 5G ще се предлага в три цвята: Black, Blue и Yellow. Наличен е в два разновидността: 6GB+128GB на целесъобразна крайноклиентска цена €299 и 8GB+256GB за €349 в формалната партньорска мрежа. Моделът се чака скоро в комерсиалната мрежа у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР