POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, представи POCO M4

...
POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, представи POCO M4
Коментари Харесай

POCO M4 5G предлага непрестанно забавление за любителите на технологиите

POCO, известната софтуерна марка измежду младите консуматори, показа POCO M4 5G, извънреден високопроизводителен 5G артикул, ориентиран към младите фенове на технологиите по целия свят.

Най-новото 5G допълнение към гамата на POCO предлага на потребителите най-плавния и моден метод да играят игри, да гледат видеоклипове, да се свързват с другари в обществените мрежи и доста други. Създаден за младежи, налагащи мода, които не вършат компромис нито с продуктивността, нито със цената, POCO M4 5G е звезда с фокус върху заниманието с процесорна мощ и функционалност на динамичен екран, с цел да отговори на хиперсвързания метод на живот в придвижване.

„ POCO постоянно се е вслушвал в актуалните млади софтуерни запалянковци и е предоставял смарт телефон преживяване, което прави живота им по-свързан и занимателен. POCO M4 5G предлага допустимо най-хубавия баланс сред продуктивност и досегаемост, правейки вероятен 5G метода на живот, заниманието и стилът за ново потомство по целия свят “, показа Ангъс Нг, началник на отдел Продуктов маркетинг в POCO Global.

POCO M4 5G: Непрекъснато развлечение

За по-гладко преживяване при мобилни игри или стрийминг онлайн, POCO M4 5G дава ултра-бърз 5G на потребителите, с помощта на своя модернизиран процесор MediaTek Dimensity 700. С интегриран 5G модем и невероятна енергийна успеваемост, той обезпечава по-бързи и по-надеждни връзки както на 5G SIM слотове, по този начин и по-плавна обработка през целия денонощно. Бързото предпазване и паметта в допълнение дават опция на потребителите за по-кратко време на инсталиране на приложения, по-бърз трансфер на огромни файлове и по-плавна ежедневна приложимост.

POCO M4 5G разполага с екран DynamicSwitch за интелигентно превключване на честотата на освежаване на екрана от 30Hz до 90Hz според от това какво прави потребителят. Това подсигурява отмереност и оптимално наслаждение измежду разнообразни действия като игри, гледане на спорт, изпращане на текстови известия, както и снимане на видео, като в същото време икономисва сила и удължава живота на батерията. Новият смарт телефон на POCO се предлага с батерия с огромен потенциал от 5000 mAh и 18W бързо зареждане, които могат да се оправят с ежедневните задания с лекост. От осъществяване на дълъг телефонен диалог до отваряне на консумиращо сила приложение за GPS навигация, няма риск от изтощение на батерията. Големият 6,58-инчов екран на новия смарт телефон също е построен с необикновено здравото Corning® Gorilla® Glass за спомагателна устойчивост измежду натоварения метод на живот в придвижване.

POCO M4 5G има изключителна хармония. Той се отличава със своя моден дизайн и красиво текстурирано матово покритие, което обезпечава положително нагласяване в ръката и е стабилно на петна, пръстови отпечатъци и драскотини за безукорен външен тип. Перфектен за правене на по-добри фотоси всякога, POCO M4 5G е екипиран с двойна задна камера, която се състои от 13MP съществена камера и 2MP датчик за дълбочина на фотоси в действително време. Телефонът се предлага и с необятна гама от новаторски функционалности и режими за снимка и видеозапис с AI, които оказват помощ на потребителите да уловят всеки миг и да споделят своя свят с изясненост и точност. Новият POCO разполага с 5MP предна камера, която е идеална за селфита и видео диалози.

Наличност на продукта

POCO M4 5G се предлага в три цвята: Power Black, Cool Blue и POCO Yellow и ще бъде разполагаем в следните разновидности: 4GB + 64GB и 6GB + 128GB надлежно на цени 219 евро и 249 евро.

На българския пазар моделът ще бъде разполагаем при започване на месец септември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР