POCO M4 Pro 5G се очертава като поредния хит на

...
POCO M4 Pro 5G се очертава като поредния хит на
Коментари Харесай

POCO M4 Pro излиза днес на цена под $200


POCO M4 Pro 5G се обрисува като следващия шлагер на Xiaomi на пазара за смартфони 
(снимка: AliExpress)

Новият смарт телефон POCO M4 Pro 5G, първия с 50MP съществена камера от тази марка на Xiaomi, излиза на пазара от през днешния ден. Световната премиера на модела се радва на голям интерес, поради известността на марката, отличните характерности и наличната цена.

Наличен за поръчки от през днешния ден,  предлага няколко усъвършенствания по отношение на своя предходник M3 Pro 5G, а цената е „ трепач ” – моделът може да се поръчва от 10:00 ч. през днешния ден в AliExpress за $199 в настройка 4GB/64GB. Това е цена за клиентите в Европа, която може да падне в допълнение при използванe на ваучър за отстъпка.

Комплектът на POCO M4 Pro 5G включва смарт телефона, калъф, кабел и зарядно
(снимка: AliExpress)

POCO е на пазара от една година, а новият M4 Pro 5G е флагманът в M серията на марката. Моделът в действителност се явява глобалeн вид на Redmi Note 11. С процесор Dimensity 810, 6,6-инчов FHD+ 90Hz екран и обвивка MIUI 12.5, новият M4 Pro засенчва своя предходник.

Двата модела имат акумулатори от 5000 mAh, само че M4 Pro надгражда с бързо зареждане 33W Pro, което се оправя по-добре даже от някои остарели 50W стандарти. Технологията за зареждане MMT поддържа добра скорост до 100%, вместо да пада при равнище от 80-90%, както нормално.

Флагманът от M серията на POCO идва с 6,6-инчов екран и фирмена обвивка MIUI 12.5
(снимка: AliExpress)

Несъмнено, този телефон с поддръжка на 5G Dual SIM предлага мощни спецификации на бюджетна цена и практични екстри, в това число 3,5 мм жак за слушалки и NFC. Сред основните усъвършенствания е новият чипсет MediaTek Dimensity 810, който би трябвало да бъде по едно и също време по-мощен и по-ефективен. Процесорът е изработен по 6-нанометрова технология и има 8 ядра на тактова периодичност до 2,4GHz.

Дисплеят на е малко по-голям по отношение на M3 – с диагонал 6,6 инча, резолюция FHD+ 2400×1080 пиксела, бляскавост 450 нита и периодичност на освежаване 90 Hz. Технологията DynamicSwitch превключва тази периодичност динамично сред 90Hz, 60Hz и 50Hz за задачите на енергийната успеваемост при гледане на друго наличие.

Камерата на гърба на смарт телефона е двойна – с 50MP главен датчик и 8MP ултраширок датчик
(снимка: AliExpress)

Камерите също са претърпели „ главен ремонт ”: 16-мегапикселовата селфи камера е с двойно по-висока резолюция, а главният датчик е 50-мегапикселов – за първи път в линията M. Добавен е също 8-мегапикселов ултраширок датчик, което е още едно съществено усъвършенстване.

Погледнат откъм гърба, наподобява като с четири обектива, само че в действителност те са два. POCO се е отказал от ненужните 2MP датчици за макро и дълбочина, които са постоянно срещани при евтините телефони и това несъмнено е положително решение. Същият метод е присъщ и за други телефони на Xiaomi.

Ключовите характерности на смарт телефона POCO M4 Pro 5G
(източник: AliExpress)

Подобренията при M4 Pro включват и по-силни цветове, като рутинният черен модел е съпроводен от разновидности в синьо и жълто. Горната част на гърба на смарт телефона е доминирана от необятна черна лента, гордо украсена с логото на POCO.

Прогнозите, че цените на 5G смарт телефоните ще намалеят сензитивно тази година, се оправдават изцяло с новия флагман на POCO. Този атрактивен като характерности модел може да се поръча още през днешния ден в AliExpress (от 10:00 ч.) на цената на бюджетен смарт телефон – коства единствено $199, което е впечатляващо ниска цена, поради качествата на устройството.

POCO M4 Pro 5G е наличен за поръчки в няколко цвята за разнообразни усети
(снимка: AliExpress)

Цената може да е даже по-ниска, в случай че купувачите се възползват от ваучър за отстъпка от $15, годен 2 часа за първите 1000 бройки, $10 за 2000 бройки с годност 2 часа и $5 за 3000 бройки с годност 2 дни. Поръчаните смарт телефони се доставят гратис с предстоящ период до 15 декември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР