PocketTube категоризира абонаментите и ги интегрира в главната страница и

...
Коментари Харесай

PocketTube за Chrome - полезно разширение за YouTube


PocketTube категоризира абонаментите и ги интегрира в основната страница и страничната лента
(екранна фотография: PocketTube за Chrome)

Видео порталът YouTube има голямо по размер наличие и нормално потребителите се абонират за определени канали, които намират за най-интересни. Когато броят им стане огромен, е елементарно човек да се изгуби в следването им. Получаването на вести, когато някой разгласява нов видеоклип, подкрепя търсенето, само че има и по-добри способи.

Уеб магазинът на Chrome включва голям брой разширения за възстановяване на потребителското преживяване в YouTubе. Плъгинът PocketTube е измежду най-популярните. Той категоризира абонаментите въз основа на тематики, интегрира ги в основната страница и страничната лента и предлага някои други удобства за потребителите.

Инсталирането на плъгина не лишава доста време. След като добавите разширението към браузъра, ще видите нов раздел, наименуван “Абонаментни групи ” в страничната лента на YouTube. Кликването върху него ще ви разреши да създадете нови групи, както и да видите каналите, за които сте абонирани.

PocketTube разрешава и в допълнение персонализиране на видеоканалите
(екранна фотография: PocketTube за Chrome)

Създаването на една група става за няколко секунди. Изборът на желани икони за персонализиране на групите обаче може да отнеме повече време. След като извършите това, можете да отидете до раздела “Канали ” и да започнете да категоризирате всичко в него. Процесът е елементарен и не би трябвало да съставлява проблем за никого.

Освен че подрежда добре групите в страничната лента, разширението PocketTube разрешава и в допълнение персонализиране. Кликването върху иконата му ще отвори някои настройки, от които можете да се възползвате. Например, да скриете групираните канали, намиращи се в страничната лента, и да ги преместите непосредствено на началната страница, където са целесъобразните клипове.

Разширението поддържа и функционалност за тагове. Въз основа на вашите групирани канали и генерираните тагове можете да гледате най-новите видеоклипове по избрана тематика от обичаните ви ютюбъри.

Можете също по този начин да накарате абонаментните групи да ви осведомят за всички нови видеоклипове непосредствено от страничната лента посредством иконка: нейната поява не е натрапчива, само че в случай че ви пречи, имате алтернатива в настройките да я скриете.

В умозаключение, PocketTube за Chrome е много потребно приложение за консуматори, които имат податливост постоянно да се губят в YouTube сърфирането.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР