Почти всяка жена е прибягвала до изпитаната тактика ред сълзи,

...
Почти всяка жена е прибягвала до изпитаната тактика ред сълзи,
Коментари Харесай

Как се манипулира мъж?

Почти всяка жена е прибягвала до изпитаната тактичност „ ред сълзи, ред соп*ли “, когато желае да получи нещо от мъж. И нормално има триумф. Само че работата е там, че мъжът напълно не остава удовлетворен от обстановката. Просто, тъй като типа на плачеща жена е една от най-ужасяващите и стресиращи гледки за него.

За да му измъкнете душата с памук обаче, пробвайте да приложите някоя от тези тактики за въздействие на подсъзнателно равнище...

Как да се превърнете в неустоимо прелъщение за него?
Мъжете не са чак толкоз сложни за събаряне, само че с цел да оставите трайни следи в съзнанието им си би трябвало мурафет. Най-лесният метод за операция е да му покажете, че се чувствате добре в кожата си и че умеете да се радвате на живота си. Затова говорете за някое супер прелестно преживяване – екскурзия, море, концерт, празненство... Каквото ви е на сърце.

Важното е да опишете прелестните си чувства, които сте изпитали тогава и да разсъните загатна за тях с чувствени изрази. Намекнете за парещите лъчи по тялото ви, тръпката, която ви изпълва от вътрешната страна, галещата вода...

Как да го накарате да лапне по вас на първа среща?
Съвсем повърхностно докоснете горната част на ръката му! Може да ви звучи прекомерно обикновено, само че работи. Според психолозите допирът задейства човешкото предпочитание за непосредственост.

Как да си поговорите съществено, без да го изплашите?
„ Трябва да поговорим! “ - тази фраза може да докара мъжете до нервна рецесия. Затова действайте деликатно! Или женствено. Заведете мъжа в заведение с по-женствена и сантиментална конюнктура – нежни цветове, закръглени форми, сладурски украшения... Според психолозите даже единствено ситуацията може да повлияе на мъжа да се държи по-женствено в метода си на комуникиране. Пробвайте, нищо не губите!

/az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР