Почти всяка изява на Меган Маркъл е подложена на изключително

...
Почти всяка изява на Меган Маркъл е подложена на изключително
Коментари Харесай

Обвиниха Меган в плагиатство - slava.bg

Почти всяка изява на Меган Маркъл е подложена на извънредно внимание и съвсем постоянно подложено на критика. Ето че 38-годишната херцогиня на Съсекс още веднъж не бе утвърдена, поради речта ѝ на виртуалната конференция на списание Fortune. По време на нейната пламенна тирада за заплахите от обществените медии Меган Маркъл съпоставя потребителите с хора, които са пристрастени към противозаконни субстанции.

„ Мисля, че има някои логаритми, които основават тази фикс идея. И това е извънредно нездравословна обстановка за доста хора – сподели брачната половинка на принц Хари. – За доста от нас обществените медии са взаимозависимост. В света има доста малко неща, с които ние се назоваваме „ консуматори “: хора, които използват опиати, и хора в обществените мрежи. “ (На британски и двете категории хора нормално се назовават консуматори.)

Някои от феновете на конференцията откриха думите на Меган за познати: статистикът Едуард Тафти приказва за това в документалния филм „ Социална алтернатива “, наличен в Netflix.

„ Алгоритмите се усъвършенстват, с цел да задържат вниманието ни “, споделя експертът във кино лентата, излязъл по-рано тази година. – Социалните медии са опиат. Само две промишлености в света назовават консуматори своите клиенти: трафик на опиати и програмен продукт. “ Изглежда, че Маркъл в действителност е получила прекалено много ентусиазъм от документалния филм, който е гледала.

Херцогинята беше осмивана и упрекната в плагиатство. В изказването си тя не употребява лични, а непознати мисли и констатации. А това не звучи добре на фона на информацията, че за обществените си изяви, Меган получава забележителна такса – главният приход на херцозите на Съсекс сега.

Netflix обаче евентуално не се тормози от двусмислена обстановка. Това лято подписаха доста огромна договорка с Меган и Хари, тъй че случилото се може да им служи като PR.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР