Почти всички сме ползвали в даден момент навигацията на Google

...
Почти всички сме ползвали в даден момент навигацията на Google
Коментари Харесай

Пет алтернативи на Google Maps

Почти всички сме употребили в даден миг навигацията на Гугъл - Maps, защото непрекъснатите усъвършенствания и актуализации на картата я вършат комфортен инструмент за всеки, който желае да стигне от точка А до точка Б. Но какво да вършим, когато желаете да пробвате нещо друго, или пък се намирате в страна като Китай, където Гугъл Maps е неразрешен? Видеото от канала „ Ctrl-Alt-Del ” на VBOX7представя 5 други възможности, които биха могли да ни спасят.

5.Bing Maps

Знаете ли, че Bing Maps е тъкмо толкоз остарял, колкото Гугъл? Да, картографската услуга, благосъстоятелност на Майкрософт, в началото е била известна като MapPoint, преди да одобри новото си име. Тя предлага огромен набор от функционалности, в това число къде има огромен трафик сега. Разполага даже и с 3D аспект.

4. Here WeGo

Here WeGo поддържа над 200 страни и предлага всички съществени функционалности като навигация, места за посещаване и подробни направления. Освен това ви дава настояща информация и цени за всички връзки за публичен превоз към региона, в който се намирате.

3. BackCountry Navigator

Намирате се в средата на Господ знае къде - може би на планински скат или в гъста гора в канадската пустота? Гугъл maps няма да бъде доста потребна, тъй като няма толкоз в детайли разказана топография на земята, каквато е BackCountry.

BackCountry е значим сателит, когато се намирате в природата.

2. Waze

Waze е интуитивна услуга за картографиране. Нейната интерактивна система, която ви разрешава да предупредите другите водачи за измененията в трафика или рискове по пътищата, се оказа толкоз известна, че Гугъл купи компанията през 2013 година

Можете да получите също и информация за най-евтините бензиностанции наоколо до вас, обекти в развой на градеж или ремонт, злополуки, пътни камери, даже полиция, която се актуализира от милиони други консуматори на Waze. Имайте поради, че Wave е проектирана повече за водачи, в сравнение с за пешеходци.

1.MapQuest

Функциите MapQuest включват автоматизирана смяна на маршрута, натовареност на трафика в действително време, оставащо време до постигане на мечтаната дестинация, дарба за разкриване на камери, повреди, строителна активност, метеорологични отчети и пътна помощ.

Освен това има някои съществени характерности на Гугъл maps, като сателитен аспект, близки локации, които да посетите и така нататък

 

vesti.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР