Почти всички момичета искат да бъдат стройни. Но понякога опитите

...
Почти всички момичета искат да бъдат стройни. Но понякога опитите
Коментари Харесай

Как изглежда днес момичето, което преди 5 години тежало едва 26 килограма?

Почти всички девойки желаят да бъдат стройни. Но от време на време опитите за намаляване се трансформират в същинско злополучие. Точно това се случило с героинята на днешната ни публикация.

Анна Егрчукова през 2014 година гостувала на предаването „ Нека приказват “, където сащисала публиката с външния си тип. Тя признала, че има анорексия.

 Анна Егрчукова

С растеж от 168 сантиметра тежестта на момичето било едвам 26 кг, тя изгубила по-голямата част от тежестта си за допустимо най-кратко време. Скоро когато от огледалото я гледала болна и стара жена, Анна осъзнала, че се нуждае от помощ, тъй като е единствено на 19 години.

 момиче-анорексия

Всичко почнало от учебно заведение. Съученик на Егрчукова непрекъснато подлагал на критика момичето, че е с наднормено тегло. Със сигурност не била слабичка, само че била известна измежду противоположния пол. В същото време думите на нейния съученик не й дали мира и тя решила да отслабне.

Отначало Анна била доста щастлива, когато стрелката на кантара показвала все по-малко всеки ден, само че след известно време тялото на момичето престанало напълно да приема храна.

Здравето й се влошавало с всеки минал ден, приятелите й се дистанцирали от нея, а приятелят й я изоставил. В резултат Ана въпреки всичко осъзнала, че е болна от анорексия.

След предаването „ Нека приказват “,върху нея се стоварили вълна от поддръжка и топли думи. И с помощта на това момичето намерило сили да се бори. И една година по-късно тя се завърнала в студиото напълно друга. Залата я поздравила с бурни аплодисменти.

 анорексия-промяна

Било невероятно да разпознаят Ана. Тя изглеждала просто прелестно, надала 22 кг и със заменена прическа. Тя стана напълно друга, както външно, по този начин и душевно.

 младоженци

След като победила заболяването си, Аня се върнала към предходния темп на живот и приключила Московския юридически институт. А през август станало ясно, че се е омъжила и в този момент построява лично семейство.

Ана се придържа към вярното хранене, занимава се със спорт и се радва на нов живот. Пожелаваме й доста здраве и благополучен фамилен живот!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР