Почти всички дами имат целулит, не си мислете, че вие

...
Почти всички дами имат целулит, не си мислете, че вие
Коментари Харесай

6 сигурни метода как да намалим целулита

Почти всички дами имат целулит, не си мислете, че вие сте единствената, която страда от този проблем. Лекарите и диетолозите даже не могат да го нарекат „ проблем “, тъй като той се среща при 89% от дамите не Земята под една или друга форма.
Има ли по какъв начин да го понижим? Има! Важно е да знаем верните стъпки, с цел да имаме по-гладка кожа. Ето кои са те:
 4 храни, които предизвикват целулит 4 храни, които предизвикват целулит
Цeлулитът ce пoявявa в рeзултaт oт мeтaбoлитни нaрушeния в пoдкoжнaтa мacтнa тъкaн. Видимocттa му зaвиcи oт някoлкo фaктoрa: гeнeтикa,...
1. Пийте повече вода – целулитът е струпване на мазнини в зони, в които въобще не ни се желае да имаме. Добрата хидратация „ разрушава “ тези мазнини в зоните и прави кожата да наподобява доста по-гладка и красива.
2. Свалете непотребните килограми – безусловно започнете да се храните уравновесено и изключете захарта и тестото от менюто си. Съвсем скоро ще видите разликата по бедрата и дупето ви, където целулитът доста ще намелее.
3. Спортувайте – правете повече кардио във фитнеса или тичайте в парка. Упражненията, които водят до интензивно кръвообращение и щедро изпотяване, са идеални при битката с целулита.
4. Сменете бельото си – в случай че носите прекомерно тясно долни дрехи, може да си докарате целулит, даже да имате съвършените килограми. Стягането в региона на дупето може да наруши кръвопотока и да провокира целулит. Същото важи и за прекомерно тесните дънки – избягвайте ги.
 10 плода, които отстраняват целулита 10 плода, които отстраняват целулита
Рaзлични изcлeдвaния пocoчвaт, чe oкoлo 90 прoцeнтa oт жeнитe ca зaceгнaти oт нaличиeтo нa цeлулит. Цeлулитът ce причинявa oт рeдицa фa...
5. Ходете постоянно на масаж – терапиите с масаж разрушават мастните тъкани в проблематичните области и могат да повлияят сносно на портокаловата кожа. Посещавайте експерти, с цел да сте сигурни, че масажите ще имат деяние след време.
И не на последно място желаеме да ви кажем да харесвате тялото си такова, каквото е. Ако не можете да се преборите с целулита, просто го приемете като част от вас, а вие сте прелестни и никой не се интересува какво има под облеклата ви. Бъдете щастливи с това, което сте, с цел да може и другите да ви одобряват по същия метод.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР