Почти всички билети за приятелския мач между Русия и Аржентина

...
Почти всички билети за приятелския мач между Русия и Аржентина
Коментари Харесай

Продадоха 74 хиляди билета за приятелската среща между Русия и Аржентина

Почти всички билети за приятелския мач сред Русия и Аржентина са продадени, осведомиха от Руския футболен съюз (РФС). Около 74 хиляди пропуща са изчерпани до сряда заран, заяви ръководителят на комерсиалния отдел Владимир Карпович, представен от организация ТАСС.

" Продадохме на практика всички билети – 74 хиляди. Мисля, че все още има свободни към две или три хиляди. Останалите са раздадени на наши корпоративни сътрудници, на футболни школи. Има билети и във ВИП секторите, така наречен " скай боксове ", изясни Карпович.

Приятелската среща сред Русия и Аржентина е в събота на стадион " Лужники " в Москва. От футболния съюз прецизираха, че отпечатаните билети са 78 хиляди. Съоръжението претърпя реорганизация сред 2013 и 2017 година, която беше на стойност 350 млн. евро.

След ремонта " Лужники " към този момент е на два етажа, а цялостният потенциал на стадиона е 81 хиляди места. На международното състезание следващата година оборудването ще одобри седем мача, в това число дуелът на откриването и финала.

 Меси и съотборниците му не престават да се готвят за двете инспекции с Русия и Нигерия.
© Reuters

Меси и съотборниците му не престават да се готвят за двете инспекции с Русия и Нигерия.

Междувременно съветските медии регистрираха отсъствието на Лионел Меси от утринната подготовка на Аржентина в сряда. " Гаучосите " са в Москва от понеделник и се готвят за приятелския дуел. След като тренираше на цялостни обороти във вторник, Меси не беше в групата в сряда заран.

" Той няма ниакви проблеми, а става въпрос за решение на треньорския щаб. Групата е разграничена на две – сутринта се готвят бранителите, а следобед нападалите. Това се постанова поради специфични тактически тренировки ", обясниха от пресслужбната на Аржентина.

След дуела на 11 ноември с Русия, Аржентина ще срещне Нигерия на 14 ноември в Краснодар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР