Почти всеки от нас следи инфлуенсъри или поне е попадал

...
Почти всеки от нас следи инфлуенсъри или поне е попадал
Коментари Харесай

Топ 5 на най-досадните неща, които инфлуенсърите ни пробутват

Почти всеки от нас следи инфлуенсъри или най-малко е попадал на техни постове в обществените мрежи. Има неща, които са ни потребни като информация или пък ни забавляват и носят стойност. Има обаче и редица изявления и сторита, посредством които инфлуенсърите пробват да ни пробутат мнението си за даден артикул, услуга и така нататък Ето и топ 5 на най-досадните: 

Виж още: Опасно близки: Александра и Елвира се целунаха буйно и не се срамят от това

Скрита реклама

Ясно е, че приходите на инфлуенсърите в огромна степен идват от рекламните акции, които вършат. Понякога обаче качват поредност от сторита, в които обсипват с хвалебствия даден артикул, а сякаш инцидентно липсва  индикация това да е платена реклама. Ако пък въпреки всичко решат да бъдат почтени с почитателите си, че това е спонсориран пост или е pr пратка, то те поставят #pr с толкоз малък шрифт, че е едвам видим с просто око.

Некачествени артикули

Някои инфлуенсъри са склонни да популяризират всеки бранд, който се свърже с тях. Това обаче цялостни профила им с реклами за артикули, за които елементарния консуматор е наясно, че са със подозрителен генезис. Пример за това са детокс чайовете за намаляване, които дават обещание незабавен резултат. 

Виж още: По-млад, по-богат и някогашен на Моника Валериева: Той е новият на Златка Райкова!

Липса на обективно мнение

Не е лесна задачата да признаеш, че нещо не ти харесва, когато си изкарваш хляба с реклами в обществените мрежи. Заради това обективното мнение при инфлуенсърите е най-вече за марки, които самите те не популяризират, с цел да не основават спор на личните си ползи. 

Спам

Нямаме потребност от десетки сторита от посещаване в мола. Последователите на инфлуенсърите също са хора, които имат живот, семейство и задължения. Те избират да следват хора, които харесват или им носят стойност с наличието си в нюзфийда им. Десетките сторита без никакъв смисъл обаче несъмнено отблъскват даже и най-изявените почитатели. 

Виж още: Ванко+Ганка= ВНЛ? Задава ли се нов буен романс сред двете нови риалити звезди

Промо код

Да, промо кодовете са супер. Позволяват ти да си купиш продуктите, които искаш, на по-изгодна цена. Нека обаче погледнем действително – в множеството случаи всеки употребен промо код носи облага на дадения инфлуенсър. Те обаче го показват все едно са се преборили със зъби и нокти за този код и безплатно го дават на почитателите си. 

Изображение: https://www.instagram.com/poli.genova/
https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/
https://www.instagram.com/kalina_hristova_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР