Почти всеки ден, трагичният ремонт на ул. Граф Игнатиев успява

...
Почти всеки ден, трагичният ремонт на ул. Граф Игнатиев успява
Коментари Харесай

Спаси София: Отводняването при ул. Граф Игнатиев е трагедия

Почти всеки ден, трагичният ремонт на ул. Граф Игнатиев съумява да ни изненада с следващата мърлявщина за сметка на нашите пари. Въпреки че жителите неведнъж подавахме сигнали за неприятното отводняване и неналичието на качество, съответни ограничения явно не са взети.
Локвите при ул. Любен Каравелов и при бул. Евлоги Георгиев са показателни за неналичието на надзор от страна на Столичната община.

Г-жо Йорданка Фандъкова, откакто изхарчихте над 20 млн. лева за този ремонт и тормозихте жителите на града повече от година, кой ще понесе отговорност за всички провали?

Докога ще вършиме жителите на маймуни с очевидната ви некадърност да контролирате и организирате процесите в този град. Да сте кмет не значи да се появявате по събития и да се усмихвате общително, а да сте същински ангажирана с пробемите на града и да търсите всевъзможни способи за разрешаването им.

От 2015 година приказваме за феномена " ремонт на ремонта ", само че макар стотиците милиони лв., пръснати по разнообразни обекти, той продължава. Настояваме да разберем с какъв брой ще бъде глобена компанията реализатор за показаното на фотосите и по кое време сходен непрофесионализъм ще води до включване в черен лист - и в този момент вероятен съгласно европейските наставления.

#СпасиСофия #РемонтНаРемонта
Снимки: Камен Балкански и Мино Караджов

Спаси София, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР